Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Aktuālā diskusija
maksaajuma uzdevumi Uz tēmu sarakstu

Kml 25.07.2005 22:28
1086 ziņojumi
1086 ziņojumi
Atbildes (18)
Es maksājumu uzdevumus izdrukāju tikai tad, ja kāds to pieprasa. Ja viss kārtībā, pietiek ar konta izrakstu. Kāpēc lieki tērēt papīru?

Kice 25.07.2005 22:38
196 ziņojumi
196 ziņojumi
Vispār jau es drukāju gan, bet tagad sāku pārdomāt.Varbūt tiešām nevajag.Betatkal galvā domā - ja nu man pieprasa uzrādīt - bet dators salūzis.Cik svarīgi ir šo makšājuma uzdevumu esamība?Cik saprotu, galvenais ir konta izraksts.

Aivareno 26.07.2005 08:07
6641 ziņojums
6641 ziņojums
vot es ar drukaaju, jo to ieteica darit revidente un viena pazinja graamatvede...a tagad ar seezhu-vajag vai nevaga...

Kml 26.07.2005 09:13
1086 ziņojumi
1086 ziņojumi
не нужно.У нас всегда спрашивают банковскую выписку,еденичные случаи если она нужна для клиента,тогда мы просим в банке и они ставят печать,не зависимо от срока давности.

Betty 26.07.2005 09:48
1598 ziņojumi
1598 ziņojumi
Atkal viena grāmatvede teica....
ОБС форева!!!!
Печатать платежки не обязательно. Документом для бухучета является выписка банка. Так когда-то решил БЛ, когда переходили с бумажек на электронные расчеты. В выписке есть все те же сведения, которые и на платежке. Факт исполнения платежа (снятия денег со счета) тоже на выписке виден.
Так что новой информации платежка не даст. Только бумагу расходовать.
ОБС форева!!!!
Печатать платежки не обязательно. Документом для бухучета является выписка банка. Так когда-то решил БЛ, когда переходили с бумажек на электронные расчеты. В выписке есть все те же сведения, которые и на платежке. Факт исполнения платежа (снятия денег со счета) тоже на выписке виден.
Так что новой информации платежка не даст. Только бумагу расходовать.
Мало того,что платежка-это лишняя бумажка-так если ее подшивать-на ней и проводки ставить надо и учитывать.Я не распечатываю.

Leshej 26.07.2005 20:44
852 ziņojumi
852 ziņojumi
надо бумагу экономить, и чернила;)

Esk 27.07.2005 09:49
1147 ziņojumi
1147 ziņojumi
A ja nikogda ne delaju togo-bez chego mozno obojtisj-ne toljko potomu,cto lenivaja-a potomu,cto vremja ekonomlju dlja bolee poleznih vescej-naprimer na forume potusovatjsja

Leshej 27.07.2005 10:21
852 ziņojumi
852 ziņojumi
es drukāju un sašuju kopā ar attiecīgo attaisnojuma dokumentu un uz katra no šiem lieku virsū grāmatojumu.
es saprotu, ka tas ir darbietilpīgs process,bet kad ta ir pierasts strādāt, tad mainīt vairs neko negribas.
es saprotu, ka tas ir darbietilpīgs process,bet kad ta ir pierasts strādāt, tad mainīt vairs neko negribas.

Indrina 27.07.2005 10:32
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt