По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Ka tagad rikoties ? Uz tēmu sarakstu

Ka tagad rikoties ?
Situacija tada ka 6 julija uznemums mainija savu nosaukumu.Visspalika ieprieksejais adrese, reg.Nr utt... tikai nosaukums mainijas. Man atnesa avansu nor.personasavu AN luk seit paradas dokuments maksats CSDD transporta nodeva , PVN nav BET ka ipasnieks un maksatajs VECAIS UZNEMUMA NOSAUKUMS kaut gan dokuments datets jau ar 8 juliju. Saprotu tikai to ta, ka lidz CSDD nebija tas INFO nonacis vai ta? Bet ko darit man vai varu sadu dokumentu akceptet un atmaksat... vel jo vairak juridiska adrese ari nepareiza (kadreizeja kas bija nezin kad...) palidziet !
Rumbinja
Rumbinja 25.07.2005 13:51
1000 ziņojumi

Atbildes (3)

Bija jāapmana tehniskā pase pret jaunu, kur ir uzrādīts jauns īpašnieka nosaukums, tad nebūtu problēmu. Domāju, ka var vienkārši pielikt pie a/n kādu lēmuma kopiju... Bet pase ir jāapmaina tik un tā.
Tatjana_
Tatjana_ 25.07.2005 14:01
1689 ziņojumi
http://www.vgk.lv/index.php?setgc=forum&action=shposts&fid=5&tid=19168&pg=3

Pēdējā lapā es stastīju par no VID saņemto atbildi. Tas attiecas arī un nosaukuma maiņu
Meek
Meek 25.07.2005 16:32
5709 ziņojumi
Vienkārši aizejiet uz CSDD un palūdziet, lai izlabo ar pareiziem rekvizītiem, man bija līdzīga situācija
Dzeta
Dzeta 25.07.2005 16:45
113 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.