По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Darījumus apliecinoši dokumenti Uz tēmu sarakstu

Darījumus apliecinoši dokumenti
Frizētava-salons, PVN nemaksātāja, piemēram iepērk matu ŗuļļus, klades, materiālus- šampūnus, utml.

Kādas ir prasības attaisnojuma dokumentiem (ne nodokļu rēķiniem)uzņēmumiem kas nav PVN maksātāji?
Vivaa
Vivaa 22.07.2005 11:16
93 ziņojumi

Atbildes (7)

Prasības kādiem jābūt attaisnojuma dokumentiem ir norādītas Likumā par grāmatvedības kārtošanu un Likumā par grāmatvedību. Skatīt pie likumdošanas.
Ilma
Ilma 22.07.2005 11:26
30495 ziņojumi
Domāju, kā drošības pēc var piemērot visu to pašu, kas ir PVN maksātājiem. Sliktātk noteikti nebūs
Tatjana_
Tatjana_ 22.07.2005 11:26
1689 ziņojumi
Piemēram, ja tā ir prece (nu izmantojamie materiāi) man parsās PPR jebkurā gadijumā, bet vai tas ir obligāti es nezinu:)
Vivaa
Vivaa 22.07.2005 11:32
93 ziņojumi
Mēs pērkam arī preces uz čekiem un neviens no VID neko par to nav sliktu teicis . Manuprāt www.vid.gov.lvpie PVN pie jautājumiem un atbildēm ir tieši piemērs , ka var pirkt arī uz čekiem , ja tikai ir visi rekvizīti.
Ilma
Ilma 22.07.2005 11:47
30495 ziņojumi
"Likumā par grāmatvedības kārtošanu " NAV tāda likuma ir MK noteikumi 585 Noteikumi par grāmatvedības kārtošanu un organizāciju
Amuil
Amuil 22.07.2005 11:57
26369 ziņojumi
Piemēram, ja tā ir prece (nu izmantojamie materiāi) man parsās PPR jebkurā gadijumā.

Не в каждом. В рознице можно покупать и по чеку. Нельзя покупать в рознице для дальнейшей перепродажи.

А они и не торгуют шампунями и бигудями.
Maija
Maija 22.07.2005 12:37
28223 ziņojumi
Jā , jā Amuil , tā ir kā Jūs sakiet. Ja paskatītos likumdošanā , tad to jau arī redzētu .
Ilma
Ilma 22.07.2005 12:58
30495 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.