По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Korekcijas deklarācijās, piegāde no ES Uz tēmu sarakstu

Korekcijas deklarācijās, piegāde no ES
Kur deklarācijā uzrāda korekcijas, ja esmu maijā saņēmumsi rēķinu no Zviedrijas, iegrāmatojusi, bet preci saņēmu jūnijā, mazāk, nekā paredzēts, kopā ar kredītrēķinu. Naudu arī samaksājām pēc pirmā rēķina.

Un vēl, ko darīt, ja Igaunijas partneris atsakās uz sava rēķina, kas izrakstīts EUR, uzrādīt summu EEK? Saka, ka tādus brīnumus pirmo reizi dzirdot.... brīžiem jūtos,kā tāda stulbene... arī direktors nevēlas neko dzirdēt, vairāk tic tam igaunim, nekā man.
Meicha
Meicha 14.07.2005 13:35
396 ziņojumi

Atbildes (5)

Deklarācijā ir speciālas korekcijas ailes 67. un 57. Bet tad sanāks vienāds cipars abās ailēs... Par to var būt labāk uzzvanīt VIDam. Nav šim igaunijas partnerim nekāds īpašs pamatojums atteikties no EEK uzrādīšanas rēķina. Nav tas taču nekas krimināls. Domāju, kā viņiem tik un tā uzskaite ir EKK. Paprasiet vēl reiz, var būt izdosies pierunāt. Kāpēc stulbene?? Par stulbeni lai jūtas likumdošana...
Tatjana_
Tatjana_ 14.07.2005 13:49
1689 ziņojumi
Par EEK VID teica , la paši pārrēķinam no EUR uz EEK pēc LB kursa un tā parādam atskaitē.Nav ko traucēt savus patnerus.
Ilma
Ilma 14.07.2005 13:56
30495 ziņojumi
Par korekcijām cik atceros saņemtām precēm no ES bija jākoriģē ar - zīmi visas tās rindas kur iepriekš bija produkcija un PVN gan uzskaititajā gan priekšnodoklī. Korekcijas rindas 67.un57. ir priekš darījumiem iekšzemē.
Ilma
Ilma 14.07.2005 14:03
30495 ziņojumi
Если нет ЕЕК суммы, то высчитываете ее сами, исходя из суммы евро в пересчете по курсу БЛ, и эту сумму показываете в НДС1.

Кредитные счета из ЕС показываете в графах 50, 55 и 64 с минусом и расшифровываете в НДС1 - тоже с минусом.

А если шеф такой недоверчивый, то вы к нему сразу с нормативкой подходите:)
Xan
Xan 14.07.2005 14:04
4878 ziņojumi
Lielais paldies. Konsultāciju daļā man pateica - 57 aile, tur būšot nulle, vai nav jāsmejas? Konsultāciju daļa ... Viņi man tā pakonsultēs, ka pēc tam naudas nepietiks....
Meicha
Meicha 14.07.2005 14:12
396 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.