По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Atvalinajums Uz tēmu sarakstu

Atvalinajums
Parbaudiet ludzu mani! Darbinieks strada 4st.diena 5 dienas nedela. Iet atvalinajuma no piektdienu lidz piektdienai.Tadatvalinajumu naudu rekinu: 6.mēn. darba samaksa /ar saja perioda nostradato stundu skaitu * 8. Un tad sso dienas vid.izpeļņu reizina ar 6.
Anitas
Anitas 04.07.2005 16:00
72 ziņojumi

Atbildes (5)

Я делю на кол-во отработанных дней ( а не часов) и умножаю на кол-во дней. А то отпускные в 2 раза больше, чем зарплата получаются.
Amuil
Amuil 04.07.2005 16:02
26369 ziņojumi
Paga-paga.

Darbinieks strādā 4 stundas dienā, bet Jūs reiziniet ar 8 st???

Ja Likumā paredzēts tikai viens variants - darbinieks strādā normālo darba laiku, tad Jūsējais - taču tikai pusi no normālā?!

Pārējais pareizi.
Mu-maija
Mu-maija 04.07.2005 16:09
15953 ziņojumi
Milzigs paldies! Es biju apmaldijusies!
Anitas
Anitas 04.07.2005 16:13
72 ziņojumi
6 mēnešu darba samaksa jādala uz nostrādāto dienu skaitu šajā periodā - iegūstam vienas vidējo darba samaksu,ko reizina ar 5(cik var saprast tā ir 5 darba dienu nedēļa)jeb vispārējā gadījumā ar darba dienu skaitu atvaļinājuma periodā.Arī par 4 nostrādātām stundam dienā piešķir atvaļinājuma dienu skaitu tāpat kā par 8,tikai darba samaksa būs par šo periodu tāda, kāda tā ir strādājot nepilnu darba laiku.
Vijoliite
Vijoliite 04.07.2005 16:15
1711 ziņojumi
Piedošanu ,es iedomājos nedēlu kā tādu, bet ja no piektienas līdz piektdienai - ir 6 darba dienas.
Vijoliite
Vijoliite 04.07.2005 16:19
1711 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.