По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Nodokļi un nodevas

Kredītrēķina PVN Uz tēmu sarakstu

Kredītrēķina PVN
Gribu lūgt palīdzību sekojošā jautājumā:

ja mans uzņēmums izraksta piegādātājam Kredītrēķinu ar PVN (piem, 10 Ls), tad šie 10 Ls tiek uzrādīti deklarācijas 67. rindā? Cik saprotu, tad pielikumā PVN 1 ir jāuzrāda uzņēmums, kam es šo kredītrēķinu izrakstīju un attiecīgi PVN 10 Ls. Tādā gadījumā Pielikuma PVN 1 kopsumma (5 aile)nesakritīs ar Deklarācijas 60.rindu Vai esmu pareizi sapratusi?
Klementine
Klementine 14.06.2005 13:27
nav ziņojumu

Atbildes (4)

А в связи с чем вы поставщику выставляете кредитный счет, обычно кредитные счета выставляются поставщиком.
Xan
Xan 14.06.2005 13:46
4878 ziņojumi
Es uzrādu visu, kas ir priekšnodoklī, priekšnodokļa summu, kura sakrīt ar deklarācijas 60.rindu tad nākošajā rindā to, kas ir 67.rindā (ja vajag, tad ar atšifrējumu rēķiniem virs 100Ls), pēc tā visa uzrādu kopsummu, kas sakrīt ar (P) rindu deklarācijā.

Bet tas ir atkarīgs no Jūsu VID inspektora: man viena jauna inspektore lika uzrādīt tikai un vienīgi priekšnodokli, dabūju labot dažas deklarācijas, tad atkal mainījas inspektore, un atkal dabuju labot deklarāciju, jo lika atkal rakstīt visu informāciju
Meek
Meek 14.06.2005 13:51
5707 ziņojumi
Nepamanīju, ka rakstīts piegādātājam. Var būt bija domāts pircējam???
Meek
Meek 14.06.2005 13:53
5707 ziņojumi
Atvainojos, domāts bija pircējam!
Klementine
Klementine 14.06.2005 13:57
nav ziņojumu

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.