Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
SOS! atgriezta prece Uz tēmu sarakstu

Ahoij 27.05.2005 10:01
5 ziņojumi
5 ziņojumi
Atbildes (7)
Поиск - ВОЗВРАТ.

Inst 27.05.2005 10:09
nav ziņojumu
nav ziņojumu
я поняла кто у нас ИНСТ!-штурман!:)

Uzzi 27.05.2005 10:14
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Irena22,es vēl mazliet gribētu precizēt, ja es izrakstu kredītrēķinu -tātad es rakstu PPR ar visām identiskām iepriekš izrakstītajām summām, tikai ar mīnuss zīmēm un speciālajās atzīmēs rakstu - kredītrēķins???? Deklarācijā lieku šo PVN korekcijās???

Ahoij 27.05.2005 10:22
5 ziņojumi
5 ziņojumi
Ja preci atgriež PVN nemaksātājs PPR 18% neuzrāda, jūs uz baltas lapas rakstiet nodokļa kredītrēķinu, atsaucieties uz realizācijas PPR, atgriešanas PPR un uzrādiet savus 18%

Evija 27.05.2005 10:38
nav ziņojumu
nav ziņojumu
lūk, atradu metodikā par PVN
282.2. Pircējs (neapliekama persona) par atpakaļ nosūtītajām precēm izrakstītajā preču pavaddokumentā PVN neuzrāda.
283. Ja preču piegādātājs (apliekama persona) preces saņem atpakaļ, apmaina pret kvalitatīvām, anulē pirkumu, samazina pārdoto preču cenu, PVN koriģēšanai tas noformē un nosūta pircējam nodokļa kredītrēķinu, kurā norāda nodokļa rēķinam noteiktos rekvizītus, kā arī - pircējam atmaksājamo vai pircēja parādu samazinošo summu un citu nepieciešamo informāciju.
282.2. Pircējs (neapliekama persona) par atpakaļ nosūtītajām precēm izrakstītajā preču pavaddokumentā PVN neuzrāda.
283. Ja preču piegādātājs (apliekama persona) preces saņem atpakaļ, apmaina pret kvalitatīvām, anulē pirkumu, samazina pārdoto preču cenu, PVN koriģēšanai tas noformē un nosūta pircējam nodokļa kredītrēķinu, kurā norāda nodokļa rēķinam noteiktos rekvizītus, kā arī - pircējam atmaksājamo vai pircēja parādu samazinošo summu un citu nepieciešamo informāciju.

Evija 27.05.2005 10:48
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Milzīgs, milzīgs paldies jums,Irena22 un Evija. Cik labi, ka ir tāds forums.....

Ahoij 27.05.2005 10:55
5 ziņojumi
5 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt