По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

SOS! atgriezta prece Uz tēmu sarakstu

SOS! atgriezta prece
Lūdzu palīdziet. Ir nosūtīta prece un izrakstīta PPR ar 18%. Saņēmējs ir PVN nemaksātājs. Tagad šī prece tiek atgriezta, ko PPR izraksta man PVN nemaksātājs saistībā ar 18%?????? Jo man ir būtiski redzēt šos atgrieztos 18% priekš korekcijas, bet vai viņš ir tiesīgs izrakstīt PPR ar 18%????
Ahoij
Ahoij 27.05.2005 10:01
5 ziņojumi

Atbildes (7)

Поиск - ВОЗВРАТ.
Inst
Inst 27.05.2005 10:09
nav ziņojumu
Я выписывала кредитный счет неплательщику налога (но у меня была услуга, а не товар).
Irena22
Irena22 27.05.2005 10:13
42998 ziņojumi
я поняла кто у нас ИНСТ!-штурман!:)
Uzzi
Uzzi 27.05.2005 10:14
nav ziņojumu
Irena22,es vēl mazliet gribētu precizēt, ja es izrakstu kredītrēķinu -tātad es rakstu PPR ar visām identiskām iepriekš izrakstītajām summām, tikai ar mīnuss zīmēm un speciālajās atzīmēs rakstu - kredītrēķins???? Deklarācijā lieku šo PVN korekcijās???
Ahoij
Ahoij 27.05.2005 10:22
5 ziņojumi
Ja preci atgriež PVN nemaksātājs PPR 18% neuzrāda, jūs uz baltas lapas rakstiet nodokļa kredītrēķinu, atsaucieties uz realizācijas PPR, atgriešanas PPR un uzrādiet savus 18%
Evija
Evija 27.05.2005 10:38
nav ziņojumu
lūk, atradu metodikā par PVN

282.2. Pircējs (neapliekama persona) par atpakaļ nosūtītajām precēm izrakstītajā preču pavaddokumentā PVN neuzrāda.

283. Ja preču piegādātājs (apliekama persona) preces saņem atpakaļ, apmaina pret kvalitatīvām, anulē pirkumu, samazina pārdoto preču cenu, PVN koriģēšanai tas noformē un nosūta pircējam nodokļa kredītrēķinu, kurā norāda nodokļa rēķinam noteiktos rekvizītus, kā arī - pircējam atmaksājamo vai pircēja parādu samazinošo summu un citu nepieciešamo informāciju.
Evija
Evija 27.05.2005 10:48
nav ziņojumu
Milzīgs, milzīgs paldies jums,Irena22 un Evija. Cik labi, ka ir tāds forums.....
Ahoij
Ahoij 27.05.2005 10:55
5 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.