По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Datorprogrammas, autortiesības un licencēšana

Kentaurs Uz tēmu sarakstu

Kentaurs
Man vienā firmā direktors nopircis Kentauru (tāpēc, ka iepriekšējais grāmatvedis ieteica). Bet pats labākais ir tas, programma ir tukša. Viņš man teica , ka neko no tās programmas nesaprata un turpināja strādāt excel.

Vakar aizgāju paskatījos uz programmu un tikpat gudra aizgāju mājās. Nevarēju saprast kā lai kontu plānā ''iedabūj konta numuru ar 4 cipariem- programmas atļāva tikai 531).Nezinu varbūt vienkārši paņēmt citu programu un lai šitā stāv.

Vai tomēr mocīties un censties viņu saprast? Vai varbū nav vērts?
Ilzer
Ilzer 18.05.2005 10:16
321 ziņojums

Atbildes (43)

А почему отпускные в ручную,у меня прекрасно все считает,дает расчетные листки и т.д. Может версии древние,но у меня тоже не последняя 6.6.Коректно нужно заполнить исходные данные и параметры.
Smila
Smila 19.05.2005 09:50
1987 ziņojumi
У меня версия 6,2. А в ручную потому. что работники работают по 6 дней в неделю и суммя немножко отличается от того, что считает Kentaurs
Julijam
Julijam 19.05.2005 09:54
380 ziņojumi
Es ar kentauru strādāju, bet nav tik traki...Kontu ar 4 cipriņiem var izveidot šādi,uzejam virsū uz konta ar trijiem cipariņiem...Piem. 238___ un nospiežam apakšā labajā pusē podziņu "pakārtot jaunu kontu" un parādīsies lodziņš, kurā jāpieliek klāt ceturtais konta cipariņš. piem 2381. Nav tik traki, tikai nevajag plinti mest krūmos. Un Bilanci ļoti labi var salikt no Apgrozījuma pārskata. Ja nepieciešams, jautājiet! Ja zināšu, palīdzēšu!!!
64ieva
64ieva 28.08.2006 17:09
1 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.