По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

IU par SIA.... Uz tēmu sarakstu

IU par SIA....
Sveiki!

Problēma sekojoša - IU pārreģistrējās par SIA. Darbības veids saglabājas tas pats - īr īpašumā ēka, kuru iznomā. IU taču paliek kaut kāds naudas atlikums kasē, nesamksāti rēķini utt. Agrāk kārtoja Ie-Iz žurnālu , tagad dubultajā ierakstu sistēmā. Es saprotu, ka uz SIA darbības sākumu vajag sastādīt inventarizācijas aktu. Bet jautājums ir sekojošais - kā atspoguļot nesamaksātos rēķinus, jo IU bija kases princips, iegrāmatoja tikai tad , kad saņemta nauda. vairākus mēnešus viens nomnieks kavēja maksājumus - rēķini bija izrakstīti, bet samaksa nebija saņemta. Saņem tagad kad ir SIA. Man norādīt jau inventarizācijas aktā kā debitorus??? bet ieņēmumos tak viņi nav iekļauti...
Veetrasputne
Veetrasputne 13.05.2005 10:33
206 ziņojumi

Atbildes (4)

Ja Jums ir pieeja žurnāliem Bilance, tad sk.labaskonsultācias Nr.6(18) par 2001.martulpp.20 - viss kā Jums rīkoties Jūsu jautājumos (sākuma bilances sastādīšana).

Un Nr.18(102) par 2004.septembrilpp.22 par nekustāmo īp.šajā gadījumā
Meek
Meek 13.05.2005 12:56
5707 ziņojumi
man nav pieejas šiem žurnāla numuriem:(

Varbūt ir kādas idejas???
Veetrasputne
Veetrasputne 13.05.2005 17:09
206 ziņojumi
Pārbaudiet savu e-pastu
Meek
Meek 13.05.2005 21:10
5707 ziņojumi
Veetrasputne, vai izdevas izlasīt?
Meek
Meek 19.05.2005 12:39
5707 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.