По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Nodokļi un nodevas

PVN za reklamnjie materiali iz stran ES Uz tēmu sarakstu

PVN za reklamnjie materiali iz stran ES
Dobruji den!

Proshu pomoc razobratsja s situacijei:

Poluceni reklamnije materiali(katalogi,rucki,lineiki i t.d.) ot postavcika iz stran ES dlja razdaci posetiteljam vistavki na teritoriji Latviji.Ceniv invoisah postavcika net.

Vopros: NADO NACISLJAT pvn 18% reversom (t.k.menjaetsja sobstvennik tovara i esli eto priravnjat k uslovnoi sdelke - to tovar nikogda ne budet vivezen iz Latviji obratno)

ILI NE NADO NACISLJAT PVN 18 % reversom(t.k.eto ne oblagajemaja sdelka - reklamnaja akcija.Punkt18 Pravila 427)

VID konsultirujet - ne nado.

Na seminare E.Bespalko- nado.

Spasibo.
Aura
Aura 02.05.2005 10:45
8 ziņojumi

Atbildes (5)

Если у Вас нет цены товара в invoice то с какой суммы вы собираетесь начислять PVN ? А вообще налог начислять надо и проводить по реверсу + проводить как репрезентацию
Alexy
Alexy 02.05.2005 12:04
2 ziņojumi
Spasibo. No pocemu voznikajut reprezentacionnije rashodi, esli eto mozno otnesti kak reklamnije rashodi?
Aura
Aura 02.05.2005 14:30
8 ziņojumi
Буклеты это реклама, а вот ручки и вообще предметы с LOGO-reprezentācijas izd.
Jk
Jk 02.05.2005 14:48
1211 ziņojumi
PVN likuma 2.panta2.daļa-apliekami tikai darījumi PAR ATLĪDZĪBU!!! Tas ir no 01.01.2005. Preču sūtīšanai, ja nav par to jāmaksā, nav jārēķina PVN.
Cvanis
Cvanis 02.05.2005 17:11
74 ziņojumi
Ну да:) А далее есть пунктик про рыночную стоимость сделки. Или вы считаете, что рыночной стоимостью линеек с ручками является 0? Цивилизованные поставщики пишут в инвойсах "price for custom only" и отправляют по себестоимости. Неплохо бы и в данном случае стрясти с них нечто подобное
Komarik
Komarik 02.05.2005 19:50
10159 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.