По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Komandirovka, dengi, otcet. Uz tēmu sarakstu

Komandirovka, dengi, otcet.
Rabotnik poslan v komandirovku v Germaniju na 10 dnej.Podotcet emu vidali 1200Ls. On eti dengi polozil na svoju kreditnuju kartocku i perevel ih v Euro. No, on tak ze polzovalsa nalicnimi (snimaja euro valjutu i konvertiruja v valjutu toj strani gde on nahodilas) v Polse, Litve, i eso gde tolko ego nosilo. Vopros: neuzeli mne nado budet zavoditj 5 kassovih knig i mucjatsa so vsemi konvertacijami, perevodami, i pereocenkami? Zverstvo kakoe - to.
May
May 26.08.2002 14:38
nav ziņojumu

Atbildes (3)

Vot neponjatno toljko zachem vam nuzhno zavoditj 5 kassovih knig?

Ja dumaju eto sovsem nenuzhno!
Lena
Lena 26.08.2002 15:20
nav ziņojumu
Если Ваш работник предоставил чеки на обмен валюты за границей, то пересчитайте документы его авансового отчета в латы по курсам менялок.Выдали латы- отчет в латах.
Alevtina
Alevtina 26.08.2002 15:52
21 ziņojums
Ja avansa norēķinam pievienoti dokumenti dažādās valūtās un nav pievienoti valūtas maiņas čeki- valūtu pārrēķina latos ar LB valūtas kursu norēķina iesniegšanas dienā.Ja ir pievienoti maiņas čeki- ar čeku kursu. Bet cik es saprotu mainīts ir no EUR uz citām ārzemju valūtām- tā kā šie maiņas čeki nenovedīs pie Ls tik un tā.

Vienīgi varētu būt problēma ja cilvēkam uz rokas palikusi ārzemju valūta un viņš grib to atmaksāt uzņēmumam kā neizlietotā avansa atlikumu. Tad gan vai nu jāatver kases vai valūtas maiņas punktā jāsamaina Ls un jāiemaksā latos
Gunta
Gunta 27.08.2002 08:58
nav ziņojumu

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.