Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
Palīdziet nabaga sliktai grāmatvedei Uz tēmu sarakstu

Riha 14.04.2005 16:33
283 ziņojumi
283 ziņojumi
Atbildes (7)
"datorprogrammas funkcionālā faila kļuda"
?
?

Evija 14.04.2005 16:39
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Sajaucu deklarācijas nodošanas termiņus. Biju parliecināta ka deklarāciju jāsniedz kopā ar Gada pārskatu.
Tā kā iesniegumu paraksta vadītājs, tad es vienmēr, iesniedzot labotās atskaites, ja nav konkrētāku iemeslu, rakstu "grāmatvedes kļūdas dēļ". Mani klienti pasmejas, bet paraksta

Paldies par idejām.
Grūti ir strādāt tik skaistā dienā, vai ne?
Grūti ir strādāt tik skaistā dienā, vai ne?

Riha 14.04.2005 17:13
283 ziņojumi
283 ziņojumi
Un ko saka VID par tādu ierakstu,Ilzex.:)

Riha 14.04.2005 17:15
283 ziņojumi
283 ziņojumi
A мне в ВИДе продиктовали: "nezināšanas dēļ netika savlaicīgi iesniegti pārskati..." Спрашиваю: наказывать будете? Отвечают : на первый раз предупреждаем. Добрые,однако!
Riha, es nezinu, ko saka VID, manuprāt, "grāmatvedes kļūda" ir normāls iemesls - lūdīties ir cilvēciski.:)
Daudz muļķīgāk būtu rakstīt - klients neatnesa visus papīrus laikā, vai arī darījums tika iekļauts PVN deklarācijā, bet vēlāk anulēts, ko tad, ja VID ieinteresējas?
Vēl diezgan labs iemesls ir iesniegt labotās deklarācijas reizē ar gada pārskatu un tad kā iemeslu minēt "sakarā ar grāmatvedības datu precizēšanu gada pārskata sagatavošanas gaitā"
Es gan neesmu mēģinājusi iesniegt pārskatus, kas nebija savlaicīgi iesniegti, bet tikai šad tad nākas sūtīt labojumus.
Daudz muļķīgāk būtu rakstīt - klients neatnesa visus papīrus laikā, vai arī darījums tika iekļauts PVN deklarācijā, bet vēlāk anulēts, ko tad, ja VID ieinteresējas?
Vēl diezgan labs iemesls ir iesniegt labotās deklarācijas reizē ar gada pārskatu un tad kā iemeslu minēt "sakarā ar grāmatvedības datu precizēšanu gada pārskata sagatavošanas gaitā"
Es gan neesmu mēģinājusi iesniegt pārskatus, kas nebija savlaicīgi iesniegti, bet tikai šad tad nākas sūtīt labojumus.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt