По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Datorprogrammas, autortiesības un licencēšana

Optimex Trade Mediatrix GRV.3 instalaacija OS WinXP. Uz tēmu sarakstu

Optimex Trade Mediatrix GRV.3 instalaacija OS WinXP.
Labdien!

1) Neizdodas instaleet programmu WinXP OS,instalaacijas dialogaa neatbilst shrifti.ManiRegional Options ir Latvian . 98. Win instaleejaas bez probleemaam.

2) Man staav svaigaaka MS Access Runtime versija . Vai kaads ir instaleejis programmu shaados apstaakljos? Luudzu padaliities ar info ! Paldies ! evija_@inbox.lv
Es
Es 02.04.2005 16:04
nav ziņojumu

Atbildes (2)

У меня РУ- и никаких проблем:)))
Frog
Frog 02.04.2005 16:07
1186 ziņojumi
Дело не в Региональных установках, а в версии программы. У вас скорее всего английская версия Вин 98 (или Паневропейская, как иногда зовут), а инсталляция Вин ХР - на другом языке (я с такой проблемой сталкивался, пытаясь установить русскую ХР на англоязычную Вин 98). Самый простой выход (если у вас есть нормальный установочный СД ХР и более менее современный комп) - это запуститься с СД Вин ХР (для этого его надо сделать First bootable device в BIOS) и выбрать установку с полным стиранием предыдущей версии Винды (не помню как это точно называется в меню). Или же достать другую версию ХР, язык которой совпадает с вашей версией Вин.
Komarik
Komarik 02.04.2005 21:25
10159 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.