Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
Apgādātājs Uz tēmu sarakstu
Atbildes (6)
Сделайте перерасчет, включив льготу на иждивенца. Вам даже отчет не придется исправлять, так как подоходный налог с выплаченной в феврале январской зарплаты покажется у Вас в отчете за февраль.
"подоходный налог с выплаченной в феврале январской зарплаты покажется у Вас в отчете за февраль" Izvinite, ja navernoe pod ve4er sovsem ni4ego ne soobrazhaju. Ne mogli bi popodrobnee?
"подоходный налог с выплаченной в феврале январской зарплаты покажется у Вас в отчете за февраль" Izvinite, ja navernoe pod ve4er sovsem ni4ego ne soobrazhaju. Ne mogli bi popodrobnee?
На всех работающих Вы подаете 3 приложение (Ziņojums par valsts sociālās apdrošināšanas obligātajām iemaksām no darba ņēmēju darba ienākumiem, iedzīvotāju ienākuma nodokli un uzņēmējdarbības riska valsts nodevu pārskata mēnesī) Так вот в этом приложении за февраль месяц Вы покажете удержанный в январе подоходный налог. Поэтому я и написала, что Вам только исправить у себя начисление подоходного налога и окажется, что у Вас немного переплачен подоходный налог( если Вы уже перечислили этот налог за январь в бюджет) . Надеюсь, что теперь понятно объяснила.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt