По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Nodokļi un nodevas

Stāšanās darbā! Uz tēmu sarakstu

Stāšanās darbā!
Lūdzu palīdziet! Noformēju pati sevi darbā par grāmatvedi uz 0,5 slodzi.Strādāju mājās,vai jāuzraksta kāds rīkojums vai pavēle par šo faktu,ka grāmatvedis strādā mājās?
Duda43
Duda43 26.01.2005 16:51
415 ziņojumi

Atbildes (4)

Посмотрите, пожалуйста, в раздел "Трудовые отношения" Там найдёте ответ на свой вопрос.
Kenzo
Kenzo 26.01.2005 17:08
1042 ziņojumi
Лучше оформить себя на почасовую оплату, так как понятие 0.5 ставки давно не существует. И ,по-моему, необязательно указывать, где Вы работаете : дома или в офисе.
Irena22
Irena22 26.01.2005 20:08
42998 ziņojumi
es arī strādāju mājās, jo uzņēmumiem, kuros es strādāju juridiskā adrese ir direktora dzīvoklis un ofiss tur nav iekārtots. Darba līgumā esmu uz pilnu slodzi ar mēnešalgu, lai VIDam nerastos atkal jautājumi, kāpēc vidējā alga ir zemāka par valstī noteikto vidējo 80,-. Citādi ik pēc laika nākas rakstīt VIDam paskaidrojumu, kāpēc tas tā un jāskaidro, ka cilvēks strādā nepilnu slodzi līdz 2- 4 stundām dienā un saņem algu pēc stundas tarifa likmes.

Dokumenti tāpat katru mēnesi stāv VIDā (uz PVN pārmaksas pārbaudi).
Cleo
Cleo 27.01.2005 08:34
19235 ziņojumi
У меня есть несколько образцов трудового договора с бухгалтером, могу скинуть, для информации.
Andinus
Andinus 27.01.2005 13:32
579 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.