По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Datorprogrammas, autortiesības un licencēšana

Programma Jumis Uz tēmu sarakstu

Programma Jumis
Vai kādam ir bijusi darīšana ar šo programmu. Paņēmu programmu izmēģināšanai un izskatās, ka pēdējos 10 gados (vai vairāk) programma nav īpaši uzlabojusies, vismaz tajos punktos, kas man svarīgi. Es nešaubos, ka Jumis māk saskaitīt bilanci un aprēķināt PVN, bet pie lietošnas ērtuma varēja vairāk piestrādāt.

Teksts ir sīks un grūti salasāms (laikam man brille par švaku). Pat ieliekot windows 150% palielinājumu, priekš manis teksts ir mazliet par sīku un dažiem programmas logiem gandrīz nepietiek vietas uz ekrāna. Jāņem vērā, ka Jumī nav paredzēts mainīt logu izmērus, dažiem logiem to var darīt, bet loga saturs nepielāgojas loga izmēriem. Turklāt jāuzmanās no pogas "Atbalsta pieteikums", man šī poga noliktavas dokumenta logā aizklāj kopsummu laukus.

Programmā nav arī tumšās tēmas, kas varētu lietošanu padarīt ērtāku. Konfigurācijā ir iespēja izvēlēties stilu, bet tas neko nemaina, izņemot krāsas dažiem konfigurācijas loga elementiem.

Programma nav arī bez blusām. Pamaniju problēmu ar konta plāna logu: nospiežot pogu Kontu koks, attiecīgi kontu koks tiek paslēpts bet tabuliņa Konta derīguma periodi nepārbīdās pa kreisi un daļēji paliek ārpus loga.

Nav saprotams arī kāpēc tabulās nevar pārvietotie uz rindu augšup vai lejup ar klaviatūras bultiņu taustiņiem, bet tā vietā ir jāizmanto ctrl+pgdown, ctrl+pgup.
Kamielisz
Kamielisz 28.11.2024 15:29
24 ziņojumi

Atbildes (1)

Atbalsta pieteikumu var noņemt
Konfigurācija->Un citi=Izņemt ķeksi - Rādīt"Atbalsta pieteikums"
Gramatvediba.1w
Gramatvediba.1w 29.11.2024 20:49
17 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.