По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Stripe platforma Uz tēmu sarakstu

Stripe platforma
Labdien. Mans klients piereģistrēja mājas lapu, kurā var iepirkties caur stripe platformu. nav nekādas saprašanas kā grāmatot šos darījumus, kādas atskaites no stripe platformas var dabūt un kā pārskaitīt un ar kādu grāmatojumu uz uzņēmuma bankas konta. Vai lūdzu kādam atsaucīgam grāmātvedim ir pieredze strādājot ar šo sistēmu.
Paldies.
Valina
Valina 07.12.2022 13:51
52 ziņojumi

Atbildes (4)

Viens mans klients ar to strādā. Diemžēl tā kā to dara viņš, es nevarēšu neko daudz komentēt par pārskaitījumiem un atskaitēm. Uz bankas kontu viņš pārskaita vairākas reizes mēnesī. Atskaiti man atsūta excelī, bet labāku priekšstatu es gūstu no klienta mājaslapas atskaites (mani interesē pakalpojuma pircēju valstis, lai var sagatavot OSS deklarāciju.
Realizāciju grāmatoju apmēram tā. Nodalu darījumus ar 3.valstīm un darījumus ar ES valstu fiz.pers Summāri visi trešo valstu pircēji DStripe konts K realiz. uz 3.valstīm. Summāri visi ES darījumi D Stripe konts, K realiz ES un PVN D Stripe konts, K PVN. Iekšzemes darījumu nav, bet tos tad līdzīgi.
Pārskaitījums no Stripe: D Banka K Stripe konts (26xx)
Ilzex
Ilzex 09.12.2022 09:30
2666 ziņojumi
Liels paldies. Jauku dienu.
Valina
Valina 09.12.2022 10:07
52 ziņojumi
Labdien. Vai pareizi saprotu: ja internetveikalā tirgo preces STRIPE platformā, bet apgrozījums gadā nav plānots lielāks par 10 000 EUR un preces saņēmēji ir tikai Latvijas pircēji (galvenokārt fiziskās personas), var nereģistrēties OSS un šos darījumus uzrādīt parastajā PVN deklarācijā?
Scorpy
Scorpy 13.02.2024 14:42
168 ziņojumi
Jums nav jādomā par plānoto apgrozījumu, bet jāseko līdzi. Ja gadījumā tiek sasniegts 10K kopā 12 mēnešos uz ES fiziskām personām (ne LV), tad jāreģistrējas. Ja ne - deklarējiet un maksājiet LV PVN.
Ilzex
Ilzex 14.02.2024 18:25
2666 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.