По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Uzņēmējdarbība, komerclikums, darījumi. Sabiedriskās un bezpeļņas organizācijas, budžeta iestādes

PVN numurs nav derīgs pārrobežu darījumiem ES teritorijā Uz tēmu sarakstu

PVN numurs nav derīgs pārrobežu darījumiem ES teritorijā
Доброе утро!
Может кто-нибудь поможет? Столкнулась с таким впервые. При проверке ПВН номера в VIES, система выдает "PVN numurs nav derīgs pārrobežu darījumiem ES teritorijā". Что это означает? Он не ПВН плательщик?
Оказали услугу юрид. лицу из Испании, сам он утверждает, что является ПВН плательщиком в своей стране. Заранее спасибо.
Larisaldk
Larisaldk 09.08.2022 09:17
46 ziņojumi

Atbildes (6)

У нас такое было,именно с испанцем. Мы ему сказала, чтобы он в своей инспекции указал, что ему нужен номер для сделки с ЕС. Он это урегулировал у себя, и номер появился для нас.
Gvt
Gvt 09.08.2022 09:40
2086 ziņojumi
Спасибо!
Larisaldk
Larisaldk 09.08.2022 09:44
46 ziņojumi
Извините, еще хотела бы уточнить. Сделка уже произошла, мне ее надо показать в декларации за июль в 48.2 и PVN2. Пока он все это у себя сделает, у меня не будет проблем с нашей налоговой?
Larisaldk
Larisaldk 09.08.2022 09:48
46 ziņojumi
Не обращаю внимания на это предупреждение и показываю как сделку в ЕС
Albina
Albina 09.08.2022 10:05
64857 ziņojumi
Спасибо всем за ответы.
Larisaldk
Larisaldk 09.08.2022 10:10
46 ziņojumi
Ja es pareizi saprotu, tad šis nozimē, ka savā valstī viņš ir reģistrēts PVN maksātājs un varēs nodeklarēt reversu par saņemto pakalpojumu.
Bet SNIEGT pakalpojumu kādam ES teritorijā viņš nevar. Ir valstis, kur mēdz būt divu "kategoriju" PVN maksātāji. Ja ļoti nekļūdos, man šādi kaut kad bija, šķiet, ka no Nīderlandes.
Ilzex
Ilzex 09.08.2022 21:51
2705 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.