По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības atskaites, VID - attiecības, informācija, audīts

Грант + субсидия з/п Uz tēmu sarakstu

Грант + субсидия з/п
Пришло положительное решение по гранту.
В конце решения написано ...Ja SIA pieteiksies un papildus saņems atbalstu algu subsīdijai par 2021.gadaoktobri, SIA ir pienākums atmaksāt saņemto atbalsta apgrozāmo līdzekļu plūsmas krituma kompensēšanai par 2021.gadaoktobri summu, kas kopā ar piešķirto algu subsīdiju un atbalsta mēneša apgrozījumu pārsniedz 90 procentus no 7.21.apakšpunktā noteiktās pieļaujamās summas atbalstam apgrozāmo līdzekļu plūsmas krituma kompensēšanai....
На странице СГД написано
Uzņēmuma atbalsta mēneša apgrozījums kopā ar piešķirto atbalstu algu subsīdijai un grantu nedrīkst pārsniegt 90 % no salīdzināmā apgrozījuma - vidējā apgrozījuma 2021.gadajūlijā, augustā un septembrī vai 2019. gada atbilstošā kalendāra mēneša apgrozījuma.
Т.е., если у фирмы средний оборот за 3 квартал 26 000 , а грант + субсидия + оборот за октябрь = 20 200 , то " ir pienākums atmaksāt saņemto atbalsta " к нам не относится ?
Logram
Logram 03.01.2022 20:37
6067 ziņojumi

Atbildes (1)

Zvanīju VID par šo jautājumu (lēmuma beigās ir kontakti), jo papildus mulsināja MK noteikumu Nr. 676 punkts
7.2 Pieņemot lēmumu par šo noteikumu ietvaros sniedzamā atbalsta apmēru, prioritāri tiek vērtēts atbalsts algu subsīdijai, kas saņemts atbilstoši Ministru kabineta 2020. gada 10. novembra noteikumiem Nr. 675 … Šo noteikumu 6. punktā minēto ATBALSTA APMĒRU SAMAZINA PAR PIEŠĶIRTO ATBALSTU ALGU SUBSĪDIJAI.
Paskaidroja, ka ja atbalsta apgrozāmo līdzekļu summa kopā ar algu subsīdiju nepārsniedz 90 % no salīdzināmā apgrozījuma, tad "к нам не относится"
Elita33
Elita33 04.01.2022 08:12
510 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.