Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
PVN Uz tēmu sarakstu
Atbildes (38)
Ja tā gluži nav, tad grāmatvežiem tomēr vajadzētu protestēt.
Grāmatvedis pieradis, ko tur daudz protestēt.
Man interesanti cik izmaksā šādas programmas uzturēšana gadā?
Man klusas aizdomas, ka tad jau Zalktis ir dāvana no Dieva!
Bet brīnīties jau īsti nav par ko. Braucam pa padomju laikā būvētiem ceļiem, dzīvojam padomju laikā celtās mājās, kāpēc lai ar grāmatvedības programmām būtu citādi.

Aivareno 22.02.2020 09:46
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Обслуживание за год, очень дорогое. За эти деньги можно купить несколько программ Zalktis и две программы 1C:Grāmatvedība 8 Latvijai USB.
Да, да ящуры не дремлют 
Что касается компьютеров, то в самую точку - Компьютеры по древности с флопи-дискетами и без интернета.

Что касается компьютеров, то в самую точку - Компьютеры по древности с флопи-дискетами и без интернета.
Izlasīju visu šo tēmu... Ko es tagad lasīju? Mūsdienās disketes un DOS? Nopietni? Grāmatvede arī skaita visu uz kauliņiem?
Izlasīju visu šo tēmu... Ko es tagad lasīju? Mūsdienās disketes un DOS? Nopietni? Grāmatvede arī skaita visu uz kauliņiem?
Diemžēļ, es pats zinu uzņēmumu, kurš strādā "taupot" šādā veidā. Un jāsaka, ka uzņēmuma vadītājs šādi taupot dzen uzņēmumu vēl lielākā postā. Un es nedomāju tikai grāmatvedības programmu, bet uzņēmuma vadību vispār!
Taču jāizmanto šāds princips - vai nu Tu ej uz priekšu vai atpakaļ- stāvēšana uz vietas nav iespējama.

Aivareno 23.02.2020 16:55
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Diemžēļ, es pats zinu uzņēmumu, kurš strādā "taupot" šādā veidā.
Man nācies sastapties ar citiem uzņēmumiem, kas pilnīgi otrādi, dzen uzņēmumu postā, tikai tāpēc, ka vajag visādus Norgate, dārgus risinājumus, bet līdzekļi to neļauj.... Bēdīgi..
Aivareno un Nodoklīt!
Mūsu Maximā šodien "izsvieda" lētus kabatlakatiņus.
Es varētu Jums tos nosponsorēt - Jūs varētu abi raudāt duetā...
Adreses studijā, lūdzu! Nosūtīšu ar visstraujāko kurjeru - tā, ka rumakam pakavi nozibēs vien.
Mūsu Maximā šodien "izsvieda" lētus kabatlakatiņus.
Es varētu Jums tos nosponsorēt - Jūs varētu abi raudāt duetā...

Adreses studijā, lūdzu! Nosūtīšu ar visstraujāko kurjeru - tā, ka rumakam pakavi nozibēs vien.
Kā tajā DOS programmā iemānīja eiro valūtu un apgriezto valūtu kursu mehānismu?
Vai arī visa programma ir tikai veiksmīgi apvienotas tabulas iekš FoxPro, kurām vienaldzīgi iepriekš minētie faktori?
Vai arī visa programma ir tikai veiksmīgi apvienotas tabulas iekš FoxPro, kurām vienaldzīgi iepriekš minētie faktori?
Nesaprotu - smieties vai raudāt, šo visu izlasot.
Tāda sajūta, ka iekāpu laika mašīnā un atgriezos 1998.gadā. Bet i' tad jau programmas vairs nebija DOSā. Laikam tikai Kentaurs klumburēja pa DOSu.
Tāda sajūta, ka iekāpu laika mašīnā un atgriezos 1998.gadā. Bet i' tad jau programmas vairs nebija DOSā. Laikam tikai Kentaurs klumburēja pa DOSu.
Sūtiet Aivaram adresi! Gan vienā, gan otrā gadījumā iespējamas asaras.

Aivareno 24.02.2020 12:22
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Sūtiet Aivaram adresi! Gan vienā, gan otrā gadījumā iespējamas asaras.

Andas adrese man sen jau ir zināma.
Dažs labs izsakās, ka mēs teju vai vienā gultā guļot... laikam skauž.

Tāda sajūta, ka iekāpu laika mašīnā un atgriezos 1998.gadā.
Šķiet, ka WinLogā 98 jau vairs neietilpa konvertētājs no BALT uz RIM un otrādi.

Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt