По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

taxfree tirdzniecība Uz tēmu sarakstu

taxfree tirdzniecība
Uzreiz teikšu, ka prasu šo, jo nav laika pētīt normatīvos aktus - pa diagonāli palasīju un neko nesapratu. Man vieni klienti jautā, kā viņiem būtu jānoformē dokumenti - kases čeks un pavadzīme, ja atnācis pircējs (no trešās valsts) un vēlas izmantot tax free priekšrocības. Iepriekš ar to nav saskārušies un pircējs pārlicinoši stāsta, ka viņš visu pērkot tax free. Kur es saskatu problēmu - mani klienti tirgo mēbeles un es ļoti šaubos, ka tās tiks izvestas.

Vai kāds, kas zina, nevarētu pāris vārdos pastāstīt, kā tas prakstiski notiek? Ir kaut kādi speciāli dokumenti, kas jānoformē un atskaites?

Taču tā kā tie klienti ir tādi, kas visu laiku ir parādā par grāmatvedību, man galu galā nav problēmu pateikt, ka man nav laika pētīt viņu jautājumu, jo jāpelna nauda
Ilzex
Ilzex 28.10.2019 11:03
2666 ziņojumi

Atbildes (4)

Manuprāt, taxfree ir tikai muitas zonā, kur patiešām ir pārliecība, ka prece tiks izvesta. Tāpēc bieži arī lidostās atšķirās preču klāsts EU valstītm un pārējām valstīm.
Oscar
Oscar 28.10.2019 11:43
nav ziņojumu
Ну, не совсем так. Есть фирмы, которые предлагают сотрудничество в этой области... Выглядит это так - продаете товар , все как обычно, но дополнительно выдаете квиточек, который предоставляет фирма-посредник, которая и заполнять их научит. Потом человек на границе должен предъявить товар и этот квиточек, а вернувшись домой обратиться в фирму, которая и вернет ему НДС.
Solik
Solik 28.10.2019 12:05
4622 ziņojumi
"Global Blue Latvija", 67212590.
Loral
Loral 28.10.2019 12:06
1163 ziņojumi
Liels paldies, virtuālie kolēģi!
Ilzex
Ilzex 28.10.2019 13:01
2666 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.