По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Uzņēmējdarbība, komerclikums, darījumi. Sabiedriskās un bezpeļņas organizācijas, budžeta iestādes

darījums ar skolēnu mācību uzņēmumu (SMU) Uz tēmu sarakstu

darījums ar skolēnu mācību uzņēmumu (SMU)
Vai kāds ir sadarbojies? SIA grib nopirkt izstrādājumus no SMU ar mēŗki tos tirgot tālāk. Tie SMU nodokļus nemaksā, viņi ir reģistrēti oficiālā iestādē, it kā ir kaut kādas kvītis, bet, ja ar pārskaitījumu - tie bērni taču dod savu kontu. Vai pēc tam VIDs par visu šo nepiesies "bumbas"
Rumpumpele
Rumpumpele 05.12.2018 20:17
135 ziņojumi

Atbildes (2)

Kur tad tas SMU reģistrēts?
Ant_lv
Ant_lv 05.12.2018 22:36
3387 ziņojumi
SMU statuss – SMU nav juridiska statusa, reģistrācija un uzskaite notiek JA Latvija. Ikdienas darbības uzraudzība notiek izglītības iestādē SMU skolotāja – konsultanta vadībā. Attiecībā uz nodokļu likumu piemērošanu Skolēnu mācību uzņēmuma gadījumā atbildīgs ir JA Latvija.

Ja SMU nav reģistrēts kopējā SMU reģistrā un nav noslēgts sadarbības līgums ar JA Latvija par JA Latvija programmu izmantošanu mācību procesā, JA Latvija neuzņemas atbildību par Skolēnu mācību uzņēmuma darbību. Šādā gadījumā atbildība par nodokļu likuma piemērošanu un citos darījumos uzņemas izglītības iestāde.
Aivareno
Aivareno 06.12.2018 09:10
6641 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.