Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
par veikala pārreģistrāciju uz citu firmu Uz tēmu sarakstu

Mjau-22 15.09.2017 09:07
1013 ziņojumi
1013 ziņojumi
Atbildes (10)
Ar atsauci uz iepriekšējo jautājumu par vt un grāmatvedības pakalpojumu sniegšanu - NĒ, nedrīkst sniegt vt firma grāmatvedības pakalpojumus, ja jau pat nezina vajag vai nevajag inventarizāciju!
Sviests! Uzņēmums A pārdod preci uzņēmumam B, un abi samaksā visu nodokļus.

Aivareno 15.09.2017 10:37
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Jo dziļāk mežā, jo resnāki partizāni!

Noēdušies tie partizāni pamatīgi!

Aivareno 15.09.2017 14:04
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Jūs te murmuļojat, bet es tiešā, vēlos zināt - nu kā tā ar tik vienkārši pārreģistrēt veikalu citam uzņēmumam?
man nav tādas pieredzes. Es vienmēr nomokos - inventarizācijas, PVNs, pavadzīmes, līgumi....
Es arī tā gribu - Hops! un miers mājās.
man nav tādas pieredzes. Es vienmēr nomokos - inventarizācijas, PVNs, pavadzīmes, līgumi....
Es arī tā gribu - Hops! un miers mājās.
Anda, Jūs nu gan esat "atpalikusi".
Tagad, mūsdienās viss ir iespējams.
Man arī tikko kā viena auditore pateica - Jūs esat pedantisks līdz riebumam! Jauks kompliments, vai ne?
Ja pa tēmu - kā vispār uzņēmums A var kaut ko "pārrakstīt" uzņēmumam B?
Jau pirmajā jautājuma teikumā tie ir murgi! Aivareno jau atbildēja, kā tas jādara.
Bet vai kādam šeit vispār kādreiz ir interesējis, kā darīt pareizi?
Visi jautātāji paši zina savas "pareizās" atbildes. Un to vien gaida, lai šajā forumā kāds tos viņu murgus vēl apstiprinātu.
Anda, jauku un patīkamu Jums šo saulaino dienu!
Tagad, mūsdienās viss ir iespējams.
Man arī tikko kā viena auditore pateica - Jūs esat pedantisks līdz riebumam! Jauks kompliments, vai ne?
Ja pa tēmu - kā vispār uzņēmums A var kaut ko "pārrakstīt" uzņēmumam B?
Jau pirmajā jautājuma teikumā tie ir murgi! Aivareno jau atbildēja, kā tas jādara.
Bet vai kādam šeit vispār kādreiz ir interesējis, kā darīt pareizi?
Visi jautātāji paši zina savas "pareizās" atbildes. Un to vien gaida, lai šajā forumā kāds tos viņu murgus vēl apstiprinātu.
Anda, jauku un patīkamu Jums šo saulaino dienu!

Paldies, Aivar! 
Vienīgais, ko tā var pārrakstīt ir kaimiņienei tējkanna! Ienesu, uz kastes uzrakstīju "Kaimiņien, jaukā, kanna tagad Tava" un miers

Vienīgais, ko tā var pārrakstīt ir kaimiņienei tējkanna! Ienesu, uz kastes uzrakstīju "Kaimiņien, jaukā, kanna tagad Tava" un miers

Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt