Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības atskaites, VID - attiecības, informācija, audīts
Переход от микрика и обратно Uz tēmu sarakstu
Atbildes (24)
Es vairākiem klientiem šo statusu atteicu, jo nevēlējos atlikt uz pēdējo brīdi

Tagad jādomā, vai tomēr nepieteikties vēlreiz. Es domāju, ka, kamēr termiņš nav pienācis, var tomēr izvēlēties MUN statusu vēlreiz.
10269 ziņojumi
Если случится чудо и эти клоуны успеют до 15 декабря принять изменения в законе, то микрики дружной толпой пойдут подавать заявление по предоставлению статуса МУНа , и будет обратный процесс, по 100 заявлений в день на получение статуса
Es vairākiem klientiem šo statusu atteicu, jo nevēlējos atlikt uz pēdējo brīdi

Tagad jādomā, vai tomēr nepieteikties vēlreiz. Es domāju, ka, kamēr termiņš nav pienācis, var tomēr izvēlēties MUN statusu vēlreiz.
ATCEĻ NOZARU IEROBEŽOJUMU MUN.
Ибо
Если случится чудо и эти клоуны успеют до 15 декабря принять изменения в законе, то микрики дружной толпой пойдут подавать заявление по предоставлению статуса МУНа , и будет обратный процесс, по 100 заявлений в день на получение статуса
Mikrouzņēmumu nodokļa maksātājam – darba devējam –, ja tas atteiksies no mikrouzņēmumu nodokļa maksātāja statusa, ir pienākums ne vēlāk kā līdz 2016.gada1.decembrim rakstiski informēt savus darbiniekus, ka ar 2017.gadupirms algotā darba ienākuma izmaksāšanas no tā tiks ieturēts algas nodoklis un veiktas obligātās iemaksas likumā “Par valsts sociālo apdrošināšanu” noteiktajā kārtībā.
(с)
Так что не забудьте оповестить письменно (!) своих работников о смене статуса микропредприятия !
10269 ziņojumi
10269 ziņojumi
Teksts, uz kuru atsaucas Skann, ir tiaki projekts un decembrī tas ir pavisam cits!
Esiet uzmanīgi.
Vecie MUN, kas darbojās aizliegtajās nozarēs varēs darboties tajās vel 2017. un 2018. gadā.
Tomēr sagaidiet oficiālo grozījumu tekstu.
Otrreizējā caurlūkošanā Saeima no likuma izslēdza normas, kas paredzēja ierobežot nozares, kurās mikrouzņēmums ir tiesīgs darboties.
http://saeima.lv/lv/aktualitates/saeimas-zinas/25452-saeima-atbalsta-mikrouznemumu-nodokla-likmes-palielinasanu-lidz-15-atcel-socialas-iemaksas-no-minima
Прошлогодние обороты свыше 7000.