Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.
Дата увольнения члена правления Uz tēmu sarakstu

Aprel 11.11.2016 18:31
157 ziņojumi
157 ziņojumi
Atbildes (11)
Ne Uzņēmumu reģistrs, ne arī "Latvijas Vēstnesis" šādus lēmumus nepieņem.
Valdi ieceļ dalībnieki.
Kādā datumā dalībnieki atbrīvoja valdes locekli, tas datums arī jānorāda Ziņās par darba ņēmējiem (ja šis valdes loceklis bija darba ņēmējs).
Valdi ieceļ dalībnieki.
Kādā datumā dalībnieki atbrīvoja valdes locekli, tas datums arī jānorāda Ziņās par darba ņēmējiem (ja šis valdes loceklis bija darba ņēmējs).
Vispār jau valdes loceklis paliek par uzņēmuma vadītāju līdz brīdim, kad Komercreģistrā ir izbeigtas viņa paraksta tiesības. Pēc tam paraksta tiesības būs uzņēmuma likvidatoram.
Еще не пришло время увольнения члена правления, который сейчас находится в статусе ликвидатора. До последнего этапа процедуры ликвидации он остается в трудовых отношениях.
Еще не пришло время увольнения члена правления, который сейчас находится в статусе ликвидатора. До последнего этапа процедуры ликвидации он остается в трудовых отношениях.
Vēl viena jauna Amerika!
Arī Sibīrijai nav nekādas vainas. Es, piemēram, kādreiz mūžā gribētu redzēt Baikālu... Bet, droši vien, ka palikšu gribot.
Amerikā/Kanādā - Ontario ezerā esmu bijis - tur, kur Niagāras ūdenskritums. Iespaidīgi.
Amerikā/Kanādā - Ontario ezerā esmu bijis - tur, kur Niagāras ūdenskritums. Iespaidīgi.
šeit vietā teikt:
Мухи отдельно, котлеты отдельно.
Спасибо всем!

Aprel 15.11.2016 19:58
157 ziņojumi
157 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt