Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības atskaites, VID - attiecības, informācija, audīts
rēķins ar mīnus zīmi Uz tēmu sarakstu
230 ziņojumi
Atbildes (40)
230 ziņojumi
230 ziņojumi
2. Ja ir pārrēķins (rēķins ar mīnusa zīmi), tātad tas ir tas pats, kas kredītrēķins.
No tā, kā Jūs to iegrāmatosiet (kā kredītrēķinu ar plusa zīmi vai kā parastu rēķinu ar mīnusa zīmi), Jūsu dzīvē nekas nemainīsies.
Ja esat grāmatvede - jautājums dara kaunu šai profesijai.
Vismaz es tā domāju.
230 ziņojumi
Ja jautā - kurā kontā iegrāmatot, vai - kā izrēķināt 21% PVN - šādus jautājumus uzskatu par necienīgiem.
Ja manas atbildes nepatīk vai uzdzen stresu, iesaku tās nelasīt un nepievērst tām uzmanību.
Strādājot kādā konkrētā profesijā, dažas lietas jāiemācās un jāsaprot VISPIRMS.
MVVNACFDV
Pareizāk būtu - nevis nelasīt Tavas atbildes, bet vienkārši tās nerakstīt. Ar tādu attieksmi un neiecietību pret otru, portāls zaudē daudz klientu.
230 ziņojumi
Pareizāk būtu - nevis nelasīt Tavas atbildes, bet vienkārši tās nerakstīt. Ar tādu attieksmi un neiecietību pret otru, portāls zaudē daudz klientu.
Tik vienkāršas lietas, kā jautājumā, grāmatvedim jau nu vajadzētu saprast arī bez portāla.
10269 ziņojumi
230 ziņojumi
10269 ziņojumi
. Jums arī jaukus svētkus! 230 ziņojumi
230 ziņojumi
10269 ziņojumi
Pirmkārt, es paturu tiesības pats izvēlēties - rakstīt vai nerakstīt.
Vēl jo vairāk, ka es Jums atbildēju pēc būtības uz Jūsu jautājumu.
Jums atliek tas, ko jau rakstīju - lasīt vai nelasīt.
Otrkārt, neesam ar Jums kopā "uz viena kalniņa cūkas ganījuši", tāpēc Jūsu "tutošanās" ir tikai un vienīgi Jūsu neaudzinātības parādīšana citiem šī foruma lietotājiem.
Ir absolūti vienalga, ar kādu burtu Jūs rakstāt šo "tu" - tā ir un paliek nepieklājība pret svešu cilvēku.
Tore-i
"Jā, es arī vairs nevienam neiesaku šo portālu. Pati arī reti lasu un rakstu...".
Tik "reti", ka paspējat būt arī par "advokātu".
Kā gan Jūs nepaspējāt atbildēt uz jautājumu! Ai, ai, ai! "Nokavējāt", "reti" lasot šo forumu.
Abām Jums iesaku forumu draugiem.lv Tajā ir kaut kāds "grāmatvežu klubiņš", kuru uzmana akurāt tāda pati "profesionāle". Tur Jums būtu īstā vieta. Visu Jūs saprastu no pusvārdiem.
Lai arī Jums priecīgi Ziemassvētki! Lai vairojas zināšanas profesijā, un lai nav nekas jājautā šādā "nepateicīgā" forumā - "portālā, kurš zaudē daudz klientu".
230 ziņojumi
10269 ziņojumi