Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Labota PVN atskaite un PVN2
Labdien! Jālabo PVN deklarācija par septembri, jo pielikumā PVN1 jāizmaina viens datums. Bet ko darīt ar PVN2, ja tajā nekas netika labots? Jāiesniedz PVN3, kurā to, kas bija PVN2 liek ar "-" un tad no jauna to pašu ar "+"? Jau iepriekš, pateicos.
Atbildes (9)
Neko nesaprotu - kas Jums jālabo - PVN-I, PVNI-II vai PVN-III?
Tie visi ir atšķirīgi pielikumi, kas savstarpēji nekā nav saistīti.
PVN2 un PVN3 - tās atkal ir pavisam citas operas, un tajos dokumentos nekādu numuru vispār nav!
Iekopējiet labojamo atskaiti.
Veiciet labojumu pielikumā PVN-I, saglabājiet un nododiet kā precizētu
Jālabo PVN deklarācija par septembri, jo kļūdains datums pielikumā PVN1-I. Deklarācijā ir arī pielikums PVN2, kurā nekas NAV jālabo, bet precizēto atskaiti ar PVN2 EDSā iesniegt nevar, jo tad ir paziņojums, ka PVN2 var precizēt tikai ar PVN3. Tad tas jautājums ir tāds - vai man jāiesniedz precizētā PVN atskaite bez PVN2 un viss, vai arī jāiesniedz PVN3 neskatoties, ka tajā pielikumā nekas netika mainīts?
jāiesniedz precizētā PVN atskaite bez PVN2
PVN deklarāciju bez pielikumiem nav iespējams iesniegt. Tādi brīnumi nav dzirdēti.
Ja PVN2 neko neaiztikāt, nesaprotu - kur ir problēma.
jāiesniedz precizētā PVN atskaite bez PVN2
Именно так.
Precizēto atskaiti ar PVN2 EDSā iesniegt nevar,tikai bez PVN2 ( tukša PVN2 ).
PVN deklarāciju bez pielikumiem nav iespējams iesniegt. Tādi brīnumi nav dzirdēti.
Nu pamēģiniet nokopēt un iesniegt precizētu PVN atskaiti ar PVN2 pielikumu. Nesanāks.
Nu pamēģiniet nokopēt un iesniegt precizētu PVN atskaiti ar PVN2 pielikumu. Nesanāks.
Kāpēc man jāmēģina?
Esmu iesniedzis, un iesniegšu arī turpmāk.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture