Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Nodokļi un nodevas
PVN atgriažot preci piegādātājam ES Uz tēmu sarakstu

Evija 13.10.2004 14:56
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Atbildes (3)
Es daru tā - tā kā saņemu kredītrēķinu, kuru tad arī rakstu kā no darījuma partnera saņemto rēķinu, tad arī šī kredrēķina summu valūtā rakstu 6.ailē!

Cvanis 13.10.2004 15:15
74 ziņojumi
74 ziņojumi
Nu jā par kredītrēķiniem es saprotu, bet, ja es pati izrakstīju rēķinu piegādātājam par atgriežamajām precēm, un viņi mums par to maksās naudā, es nesaprotu, un VID konsultācijās man tikai skandina - lasiet metodiku, bet paši par savu vēstuli par korekcijām neko nav dzirdējuši.
?
?

Evija 13.10.2004 15:21
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Cik noprotu, jūs jau samaksājāt par preci, tagad to atgriežat un rakstat rēķinu(valūtā+latos) - uzrādat sava rēķina Nr. un LVL summu. Būtu jau labi, ja piegādātājs atsūta kredītrēķinu, lai gan metodikas 282, 284.punktspieļauj, ka var iztikt ar PVN rēķinu. Bet ko Jūs darīsat, ja piegādātājs neakceptēs visu summu piem. transporta izdevumus vai prece pa ceļam tiks sabojāta(saku no dzīves)??? Labāk sagaidat kredītrēķinu un tad arī korīģējat preču iegādes!!!

Cvanis 13.10.2004 18:16
74 ziņojumi
74 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt