По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Gramatvedibas uzskaite-internetveikals-fiziskas personas Uz tēmu sarakstu

Gramatvedibas uzskaite-internetveikals-fiziskas personas
Gribeju noskaidrot ka citi gramatvezi karto gramatvedibu uznemumiem, kuriem ir interneta veikals-
uznemums preci pardod internetveikala, parsvara ir fiziskas personas, kuri veic pasutijumu un uz ta pamata tiek izrakstits avansa rekins, kura ir vienigi klienta vards un uzvards, retos gadijumos ari personas kods, samaksa un pec tam tiek izrakstita pavadzime, rekvizitu skaits par fizisko personu nemainas. Diena tiek izrakstitas aptuveni 20 pavadzimes un cilveki jau ari nesaka ne savu personas kodu, ne ari kur dzivo.
Faktiski gribedams nevar nodrosinat nepieciesamos rekvizitus pabadzimes.
Kristineberzina
Kristineberzina 14.04.2014 00:57
43 ziņojumi

Atbildes (5)

Kas rakstīts likumos un MK noteikumos?
Aivareno
Aivareno 14.04.2014 10:11
6641 ziņojums
cilveki jau ari nesaka ne savu personas kodu, ne ari kur dzivo
Kristineberzina 14.04.2014 00:57
Kas traucē ielikt tos abus laukus, kā obligātos?
Un p/z uzrakstīt, ka klienta personas informācija ierakstīta no e-veikala pasūtījumu veidlapas, ko aizpilda FP.... utml.
Andaz
Andaz 14.04.2014 11:23
27897 ziņojumi
Aivareno
Un kas ir rakstīts? Ja tu seit biji domajis obligatos rekvizitus, tad es zinu, ja kaut kas konkrets par internetveikaliem, tad gan es to es nezinu.
Vai vispar ir kads MK noteikums, kas regule so jomu?
Kristineberzina
Kristineberzina 14.04.2014 15:48
43 ziņojumi
Aivareno
Un kas ir rakstīts? Ja tu seit biji domajis obligatos rekvizitus, tad es zinu, ja kaut kas konkrets par internetveikaliem, tad gan es to es nezinu.
Tāpēc jau rakstīju, ka internetveikals no parasta veikala neatšķiras. Andaz taisnība, ir jālūdz programmētājam, lai izveido mājaslapu tā, ka bez šiem rekvizītiem nevar pasūtīt preci.
Aivareno
Aivareno 14.04.2014 15:58
6641 ziņojums
Aivareno
MK noteikumi Nr.585 + PVN likums
Andaz
Andaz 14.04.2014 16:40
27897 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.