По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības atskaites, VID - attiecības, informācija, audīts

ienākums nepamatoti samazināts Uz tēmu sarakstu

ienākums nepamatoti samazināts
В фирме работают 2 члена правления и1 работник. В отчете за январь у членов правления поставлена минимальная зарплата, а у работника меньше. Потом дирекция решила, что так как один член правления является пенсионером и фактически работает 45-50 часов в месяц, то согласно трудовому договору о суммированном рабочем времени, платить ему зарплату нужно по факту - а это выходит 86,99 евро.Послали "precizējums" и получили ответ, что "precizējums nav pieņemts, jo ienākums nepamatoti samazināts".Мне может кто-нибуть объяснить, почему пенсионер с договором на сокращенное рабочее время не может получать зарплату меньшую минимальной, тем более, что у другого члена правления она чуть больше минимальной. Какая тогда зарплата обоснованная, ведь закон о зарплате членам правления соблюден.
Ofali
Ofali 09.03.2014 11:28
21 ziņojums

Atbildes (3)

Он может получать какую угодно зарплату. Нужно всего лишь прочитать правила по исправлению зарплатных отчетов.
Albina
Albina 09.03.2014 12:04
64858 ziņojumi
Он может получать какую угодно зарплату. Нужно всего лишь прочитать правила по исправлению зарплатных отчетов.
Albina 09.03.2014 12:04
Думаю, что исправила все верно, так как исправляла у других работников тоже, но к ним претензий нет
Ofali
Ofali 09.03.2014 12:16
21 ziņojums
Думаю, что неверно.
Albina
Albina 09.03.2014 12:49
64858 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.