По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

gada pārskata forma Uz tēmu sarakstu

gada pārskata forma
"Iesniedzot gada pārskata kopiju, tā jānoformē atbilstoši MK 1996.g. 23. aprīļa noteikumu Nr. 154 “Dokumentu izstrādāšanas noteikumi” 4.3. nodaļas prasībām: 10 gada pārskata kopiju jācauršuj, lapas numurējot un pēdējā lapā norādot, cik lapas cauršūtas; 2) pirmās lapas augšējā labajā stūrī jābūt uzrakstam – KOPIJA; 30 kopijas pareizība ar savu parakstu jāapstiprina uzņēmuma (uzņēmējsabiedrības) vadītājam, norādot uzņēmuma (uzņēmējsabiedrības) nosaukumu, apliecinātāja vārdu, uzvārdu un amatu, apliecinājuma vietu un datumu; 40 apliecinājumu zīmogo ar uzņēmuma (uzņēmējsabiedrības) zīmogu." To es te atradu saitā.

Bet ja es drukāju trīs identiskus gada pārskatus vai tad arī jāraksta uz KR iesniedzamā eksemplāra, ka tā ir KOPIJA? Vai arī pietiek ar VID spiedodziņu, ka pārskats pieņemts ... datums un VID darbinieka paraksts?
Diamonds
Diamonds 05.10.2004 16:41
119 ziņojumi

Atbildes (4)

It kā neviens neprasīja lai tur būtu KOPIJA uzrakstīts.
Klepa
Klepa 05.10.2004 16:46
6792 ziņojumi
Tas attiecas uz iesnigšanu Uzņēmumu reģistrā.
Liepupe
Liepupe 05.10.2004 16:55
nav ziņojumu
Bet es arī reģistrā sniedzu, kad gada pārskatu nodevu.
Klepa
Klepa 05.10.2004 17:02
6792 ziņojumi
es ari sniedzu man neparsija KOPIJA lai butu rakstiits.
Cleo
Cleo 05.10.2004 17:22
19235 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.