По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Nodokļi un nodevas

Saņemtas preces no Lietuvas fiziskas personas - nav PVN maksātājs Uz tēmu sarakstu

Saņemtas preces no Lietuvas fiziskas personas - nav PVN maksātājs
Latvijas uzņēmums A (PVN maksātājs) pērk mēbeles (cenā ietilpst mēbeļu izgatavošana, piegāde un uzstādīšana) no Lietuvas fiziskas personas B (reģistrējies kā nodokļu maksātājs; Nav PVN maksātājs). Mēbeles tiek uzstādītas uzņēmuma A piederošajā nekustamajā īpašumā Latvijā.

1. Vai Lietuvas fiziskajai personai B būtu jāreģistrējas PVN reģistrā? Lietuvā vai Latvijā?
2. Vai Lietuvas fiziska persona B var uzņēmumam A piestādīt rēķinu bez PVN (jo nav PVN maksātājs)?

Paldies jau iepriekš!
Buberts
Buberts 28.06.2013 12:25
79 ziņojumi

Atbildes (3)

1. Не надо, пока облагаемый налогом оборот не превысит предусмотренный законом потолок.
2. Без налога
Tt7
Tt7 28.06.2013 13:04
37863 ziņojumi
Paldies!

Man visu laiku likās, ka darījumus starp divām ES valstīm var veikt divas apliekamas personas (PVN reģistrā reģistrētas).
Buberts
Buberts 28.06.2013 13:46
79 ziņojumi
darījumus starp divām ES valstīm var veikt абсолютно любые персоны, как плательщики налогов, так и не плательщики
Tt7
Tt7 28.06.2013 13:58
37863 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.