Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
P/Z aprēķinā uzrādāmās summas
Labdien! Kārtējo reizi attopos, cik ātri visu var aizmirst

Tātad, vai uzrādāmās summas ir ieskaitot pvn vai bez pvn? Piemēram ieņēmumi..
Atbildes (20)
Vispār jau datus ņem no virgrāmatas. Tad jādomā, kas tur ticis sagrāmatots???
Saprotu Jūsu sašutumu

Uzņēmumā gandrīz vairs nekas nenotiek, tādēļ neizmantojam grāmatvedības programmas
Cipariņi jau nemainās - programmā vai kladītē
Saprotu Jūsu sašutumu

Uzņēmumā gandrīz vairs nekas nenotiek, tādēļ neizmantojam grāmatvedības programmas
Virsgrāmatiņa nav tikai programmiņas funkcija. Tāda jākārto arī, ja savu grāmatvedības uzskaiti rakstat kladītē. Pat ja uzņēmumā gandrīz nekas nenotiek, tas neatbrīvo no likuma normu ievērošanas un grāmatvedības reģistru kārtošanas. Likvidējiet firmu, tad nevajadzēs neko nodot un neko kladē rakstīt.
Bet man teica, ka PVN varot arī nerakstīt. To varot atsist, ja esot gudrs grāmatvedis. Kādos kursos vajadzētu paiet, lai iemācītos atsist PVN. Varbūt kāds ir gājis.
Zosiņ!
Atkal jūs ar saviem jokiem!
1.aprīlis jau garām
Kādi joki, es par to, kā var atsist PVN. Vaj šeit nau neviena, kas ir gājis tādos kursos.
Kādi joki, es par to, kā var atsist PVN. Vaj šeit nau neviena, kas ir gājis tādos kursos.
Atsist var smadzenes. PVN budžetā maksājamo summu var samazināt uz priekšnodokļa rēķina.
Aivars007 "savā repertuārā"
Balansi - vai esi gājuse tādos kursos. Gribu iemācīties. Te jau neviens nepastāstīs.
Jums, Zostiņ, jāsāk ar latviešu gramatikas kursiem vai pamatskolas pabeigšanu. Vaj, gājuse..... absolūts analfabētisms.
Kāda gan jēga par kaut ko stāstīt pamatskolas skolniekam, kas ne tikai par grāmatvedību un nodokļiem neko nezina, bet pat gramatiku nav papūlējies apgūt.
MVVNACFDV
Balansi - vai esi gājuse tādos kursos. Gribu iemācīties. Te jau neviens nepastāstīs.
http://www.biznesakomplekss.lv/layout3.html
Aivara00ZOSE
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture