По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

PL NORAKSTISANA !!! Uz tēmu sarakstu

PL NORAKSTISANA !!!
Sakiet ludzu ja es norakstu pamatlidzeklus tad protams sastadu aktu, bet jautajums ir par ko citu. Man te saka, ka vel pec PL norakstisanas ir jaraksta kaut kadi papiri un paskaidrojumi kur tad tas PL tiek talak likts nu gandriz vai kura miskaste isti tiek izmests. Man liekas, ka tas ir pastulbi kada tam talak nozime, ja jau to norakstiju un saimn.darbibavairs neizmantoju ari nepardodu un negustu nekadus papildus ienakumus tatad ta4u jau laikam izmetu to ara!
Katarinna_2004
Katarinna_2004 27.09.2004 16:08
189 ziņojumi

Atbildes (3)

что значит ара???? вы должны не ара, а на свалку- значит чек на вьезд, на металлолом- дают квиток,и потом не всегда вы сами могите дать заключение на списание. иногда надо и компетентного человека привлечь.
Uzzi
Uzzi 27.09.2004 16:31
nav ziņojumu
В акте на списание вы указываете причину списания и в каком техническом состоянии это ОС.Если это компьютер, то, например ,причина-морально устарел и руководитель принимает решение его продать,сл-но перевести его в товар или продать сразу как ОС.Или по причине полной аммортизации и к использованию в дальнейшем не пригоден.В этом случае достаточно этого акта,а если это автомобиль то его можно сдать на лом,то также указать в акте куда его девать.
Ludmilas
Ludmilas 27.09.2004 17:04
729 ziņojumi
Es ari ta domaju, ka pietiek ar aktu.Tasta4u butu apsurds ja man ir dators no 1997.gadaatlikusi vertibu 0 vecs, nelietojams .... man tagad butu vel jaraksta akts kura miskaste to izmetu ! Par mobilajiem telefoniem tas pats nokrita, saplisa, iekrita slapjuma nu pat ieslegt nevar kur tad vel es to varu likt, ja ne izmest ara!
Katarinna_2004
Katarinna_2004 28.09.2004 08:46
189 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.