По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Darbinieka kluda veicot naudas iznemsanu no kases aparata dienas beiga Uz tēmu sarakstu

Darbinieka kluda veicot naudas iznemsanu no kases aparata dienas beiga
Darbinieks, ir kludijies, nospiedis uz kases aparata nevis naudas iznemsanas pogu, bet gan pogu"naudas ieliksana" kases aparata. Sakara ar to ir nepareizas summas kases uzskaite, kases izdrukas. Ka man tagad rikoties, lai es varetu pieradit, ka tur patiesam nebija tadas naudas. Pagaidam esmu likusi rakstit paskaidrojumu sim darbiniekam, bet vai ar to bus pietiekosi?
Dianaskaista
Dianaskaista 24.09.2004 15:29
nav ziņojumu

Atbildes (2)

В z-отчете эта сумма не войдет в дневной доход,а будет как разменные деньги

1.сделайте x-отчет

2.инкассируйте деньги все что есть в кассе

3.Сделайте z-отчет

4.оприходуйте из инкассированных денег сумму "ienemums" на D2610,а разменку сколько внесли столько и вынули.
Ludmilas
Ludmilas 24.09.2004 15:45
729 ziņojumi
Если вместо чека инкасации пробили чек разменки, оставьте все как есть,не надо ничего пробивать Сделайте Х отчет и проверьте реализацию, она должна быть правильна ошибка только в разменке и инкасации Пишите объяснительную оригинал в бухгалтерию, копию в журнал
Julialu
Julialu 24.09.2004 16:58
188 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.