Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Elektroniskās deklarēšanas sistēma (EDS)
EDS nevar nokopēt Uz tēmu sarakstu
Atbildes (11)
•VID informē, ka ir gadījumi, ka lietotājam nav iespējams strādāt EDS ar dokumentiem (kopēt, parakstīt utt). Problēma tiek novērsta, ja iztīra interneta pārlūkprogrammas pagaidu failus – EDS dokumentu saraksta logā jānospiež taustiņu kombināciju Ctrl+F5 vai Ctrl+R.
ИдиЁты. Я сегодня матом разговаривала, пытаясь принять новых сотрудников. Пошла сюда за сочувствием, и, панимааашли, комбинацию кнопок нажимать нужно. А хочетЦа - комбинацию пальцев! Ох уж, этот ЕДС!

Man EDS strādā normāli.Ja ir WVista, tad IE7 bija jāinstalē ielāps.Ja ir W7, tad vajag IE8.

Japaina 29.09.2012 19:24
10269 ziņojumi
10269 ziņojumi
Es nospiedu tās trīpirkstu kombinācijas, bet man nekas tāpat nesanāca! Es iegāju sarakstā, noliku kursoru uz vēlamā dokumenta, nospiedu TO, bet nokopēt tapat nevarēju. Ko es darīju nepareizi? Lūdzu, palīdziet!!!

Sheridan 17.10.2012 11:38
183 ziņojumi
183 ziņojumi
•VID informē, ka ir gadījumi, ka lietotājam nav iespējams strādāt EDS ar dokumentiem (kopēt, parakstīt utt). Problēma tiek novērsta, ja iztīra interneta pārlūkprogrammas pagaidu failus – EDS dokumentu saraksta logā jānospiež taustiņu kombināciju Ctrl+F5 vai Ctrl+R.
Man "iztīrījās" tikai ar taustiņu F5 bez kādām trīspirkstu kombinācijām, tas laikam atkarīgs no datora un klaviatūras iestatījumiem.
Paldies! Problēma atrisinajās vienkārši - atradu iepriekšējās tēmās, ka vajag noklikšķināt uz disketes HTML, atvērt atskaiti un tad izdrukāt. Tas, paldies Dievam , bija tieši mans variants. Visiem vēlreiz paldies!

Sheridan 17.10.2012 12:52
183 ziņojumi
183 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt