По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Maksātnespēja, bankrots, kredīti un aizņēmumi. Noma, īre, līzings

Maksātnespēja + skaidras naudas atlikums kasē un AVN Uz tēmu sarakstu

Maksātnespēja + skaidras naudas atlikums kasē un AVN
Situācija šāda: firma vēlas iesniegt maksātnespējas pieteikumu, jo ir liels nodokļu parāds, kuru nespēs samaksāt. Ja nerakstīs pati pieteikumu, rakstīs VID. Firmai ir neesošs kases atlikums un avansa norēķinu atlikums vadītājam. Protams, ka reāli jau šīs naudas nav. Lai atbrīvotos no šīs neesošās naudas, vai var vadītājs pārdot firmai autordarbu ar samaksu skaidrā naudā par šo summu? Tas gan vēl vairāk palielinās nodokļu parādu, bet ņemot vērā, ka tāpat jau vairs nav ko zaudēt... Un kas notiks pie likvidācijas ar šo intelektuālo īpašumu, kurš karāsies bilances pamatlīdzekļos? Ar kādiem riskiem varētu saskarties veicot šādu "darījumu"?
Paldies.
Siirija
Siirija 24.09.2012 10:59
285 ziņojumi

Atbildes (1)

Если администратор захочет, он сможет оспорить сделку суде и признать ее фиктивной. Потом взыщет деньги с вашего руководителя. Причем отвечать руководитель будет всем своим имуществом.
Maija
Maija 24.09.2012 11:20
28223 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.