По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.

posobie Uz tēmu sarakstu

posobie
podskaazite kak bitj ,moemu malishu 17.09.2012 budet 1 god,mogu li ja vstatj na birzu i otkozatsja ot 30 Ls.kotorieviplacivajut posle goda ,i rascitivatj na posobie ot birzi do dikteta ja rabotala i vse nalogi platila,no celij god ja oficaljno v dekrete i polucaju detskoe posobie ot svoih nalogov,zaranie spasibo
Svetlana83
Svetlana83 13.09.2012 15:17
49 ziņojumi

Atbildes (4)

Poele goda vam dolzni platitj KOPŠ.PABALST S, ĢIM.PABALSTS v summe 38ls - eto uze ne mamockina zarplata, poetomu spokojno uvoljnjajtesj i vstavajte na birzu, budite polucatj i 38ls i posobie po bezrabotice
Belja4ok
Belja4ok 13.09.2012 15:34
248 ziņojumi
a razve esli ja uvoljusj ja toze budu polucatj 38 Ls,a kakim cislom uvoljnjatsja po pravilam
Svetlana83
Svetlana83 13.09.2012 15:43
49 ziņojumi
Nu 38ls platjat s goda do dvuh, a potom po celih 8ls budite polucatj - eto semejnoe posobie, ego platjat vsem.Tutbili zadumku u gos-va, ctobi eti 8 latov otobratj u vseh, a viplacivatj ih toljko maloimuscim, no poka izmenenij netu.
Ja iz licnogo opita rasskazivaju - posle goda dekreta vishla na rabotu, porabotala 2 nedeli i uvolilasj po obojudnomu soglasiju, poshla na birzu, polucila status bezrabotnogo i cerez 1.5 mesjaca nacala polucatj posobie po bezrabotice, kotoroe rasscitali iz moej zarplati do dekreta ( hotja sejcas moglo uze cto-to i pomenjatsa - rascjot za prediduscie 12mes. berut i po mesjacam kazetsa cto-to imenilosj ...kak-to 80% ot zp - 1-2 mesjac, 75%-3-4mesjac, a potom to li po 45ls ostaljnie 5 mesjacev, to li po 50% - eto posmotrite na sajte VSAA)
Belja4ok
Belja4ok 13.09.2012 15:50
248 ziņojumi
spasibo boljshoe nado budet doehatj pramo i nim
Svetlana83
Svetlana83 13.09.2012 15:54
49 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.