Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Nodokļi un nodevas
Pakalpojumu sniegšana Uz tēmu sarakstu

Danna2 02.05.2012 19:20
5 ziņojumi
5 ziņojumi
Atbildes (6)
Te visi sniedz pakalpojumus un konsultācijas.Priekš sludinājumiem meklējiet citus portālus.

Japaina 02.05.2012 19:28
10269 ziņojumi
10269 ziņojumi
Я вышиваю крючком!

Brita 02.05.2012 19:35
1868 ziņojumi
1868 ziņojumi
Es tamborēju un protu spēlēt (uz nerviem).

Jautājuma autorei - kam Jūs palīdzat, sniedzot nodokļu konsultācijas?
Vai tas nodokļu konsultants pats neprot sniegt konsultāciju, ka Jums viņam jāpalīdz?
Starp citu - es nekad neuzticētu sava uzņēmuma grāmatvedību un nekonsultētos nodokļu jautājumos pie cilvēka, kurš vienā teikumā var pieļaut tik daudz kļūdu.

Jautājuma autorei - kam Jūs palīdzat, sniedzot nodokļu konsultācijas?
Vai tas nodokļu konsultants pats neprot sniegt konsultāciju, ka Jums viņam jāpalīdz?
Starp citu - es nekad neuzticētu sava uzņēmuma grāmatvedību un nekonsultētos nodokļu jautājumos pie cilvēka, kurš vienā teikumā var pieļaut tik daudz kļūdu.
(1) Šis oriģinālais piedāvājums publicēts sadaļā "Nodokļi un nodevas".
(2) Vai ir kādam bijis gadījums,kad uzņērmums uzpilda degvielu Krievijā.Mums Krievija piestāda rēkinu,mēs savukārt piestādam rēķinu tām firmām , kas ir uzpildījušās Krievijā.Kā ar prieksnodokli šim Krievijas rēkinam,un vai es citiem uzņēmumiem piestādu ar 21%.
Pati Krievija piestāda pilnu puķu dobi ar rēķiniem!
Un tā jau kopš 2005.gada
(2) Vai ir kādam bijis gadījums,kad uzņērmums uzpilda degvielu Krievijā.Mums Krievija piestāda rēkinu,mēs savukārt piestādam rēķinu tām firmām , kas ir uzpildījušās Krievijā.Kā ar prieksnodokli šim Krievijas rēkinam,un vai es citiem uzņēmumiem piestādu ar 21%.
Pati Krievija piestāda pilnu puķu dobi ar rēķiniem!
Un tā jau kopš 2005.gada

Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt