Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.
vai summetais darba laiks ir uz noteiktu periodu? Uz tēmu sarakstu

Cacits 18.01.2012 16:16
8 ziņojumi
8 ziņojumi
Atbildes (3)
Ai, laikam sapratu. Tas pārskata periods ir domāts lai fiksētu virsstundas, ja? Tad jau būs pareizi summētais darba laiks....

Cacits 18.01.2012 16:28
8 ziņojumi
8 ziņojumi
Pārskata periods tur ir domāts, ka šajā periodā nedrīkst pārsniegt noteiktās stundas!:
"lai darba laiks pārskata periodā nepārsniegtu attiecīgajam darbiniekam noteikto normālo darba laiku"
ja man ir noteikts summētais darba laiks, piemēram, 90h un pārskata periods mēnesis, tad mēneša laikā es nevaru pārsniegt 90h, bet varu strādāt 6dienās, 7dienās pa 10h dienā un šajā gadījumā jēdziens "virsstundas" neeksistē
"lai darba laiks pārskata periodā nepārsniegtu attiecīgajam darbiniekam noteikto normālo darba laiku"
ja man ir noteikts summētais darba laiks, piemēram, 90h un pārskata periods mēnesis, tad mēneša laikā es nevaru pārsniegt 90h, bet varu strādāt 6dienās, 7dienās pa 10h dienā un šajā gadījumā jēdziens "virsstundas" neeksistē

Leizeja 20.01.2012 21:38
108 ziņojumi
108 ziņojumi

Japaina 20.01.2012 22:22
10269 ziņojumi
10269 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt