Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
uzkrātās saistības par atvaļinājumiem Uz tēmu sarakstu
uzkrātās saistības par atvaļinājumiem
Labdien, sakiet lūdzu vai pareizi saproto, ka ja pagājušajā gadā rēķināju uzkrājumus atvaļinājumiem, tad šogad to nevaru darīt vai vevajg darī? Izlasīju: "tā nedrīkst būt ikgadēja prakse uzņemumā." Tādā gadījumā ja es šogad nerēķinu šos uzkrājumus kur man likt pagājušā gada uzkrājumus, kā no viņiem tikt vaļā un kā noslēgt kontu.???:-<
Atbildes (22)
(1) Ir bijis daudz tēmu - varat pameklēt meklētājā.
(2) Nebūtu par sliktu padomāt loģiski - ar galvu.
(3) Uzkrājumi katru gadu ir jākoriģē - ar visām no tā izrietošajām sekām.
Bet par to visu Jums jākonsultējas ar grāmatvedi - ar tādu, kurš IR grāmatvedis, nevis tikai saucas par grāmatvedi.
А плательщикам микроналога- тоже надо?
Atvainojiet es saucos par grāmatvedi kurš savā amatā strādā tikai gadu.unšādi portāli un forimi ir lai viens otru pakonsultētu.jā šī tēma man ir melna bilde un man ir blonda galva, ja nevari palīdzēt neraksti;-)
Gan jau atradīsies, kas sagremos un ar karotīti vēl mutē iebāzīs.
Vēlams vēlreiz izlasīt (2) - blondums nav noteicošais.
Tag noteicošais mākslīgais skaistums, implanti, skropstas, mati, nagi:-D
Nē, Linete, tas tagad vairs nav noteicošais, vecmodīgi.:-D
Blondīnes kā vienmēr rullē ārpus konkurences.LOL
Vai tiešām tik grūti cilvēkiem atbildēt, kad jautā. Vienmēr diskujas izvēršas ne pa jokam garas. Un galvenais, ka ne pa tēmu... Katru vakaru lasu un smejos

Cik stulbi patiešām var būt cilvēki. Ja negribas atbildēt, tad nerakstiet neko, nevis rakstat visādus stulbumus. Ne pa velti šī saite saucas - virtuālais grāmatvežu klubiņš, nevis čats, kurā gribas padiskutēt par citām tēmām, neatbildot uz uzdotajiem jautājumiem.
Jolantina21>>>
Neviens Jūs nespiež lasīt, un neviens neprasīs, ko atbildēt.Jūs jau arī no 2009.gadavarējāt kaut ko jēdzīgu atbildēt.
Jautājums par to, kurš ir stulbs, paliek atklāts.
"Ne pa velti šī">>>rakstās ne par velti.:-D
Lasu interesējošās tēmas sev, bet pa vidu vienmēr trāpās šie nevajadzīgie komentāri.
Nu tad turpiniet lasīt un
Jolantina, sakiet lūdzama, kas Jums personīgi liedza atbildēt gudri.
Stulbi cilvēki, pats par sevi saprotams, nespēj gudri atbildēt.
Вот-вот, отвечают всегда одни и те же. Вопрос не о толковании непонятной статьи закона, а из основ бухгалтерии.
Pilnībā piekrītu Jolantina21
Paskat cik Aivaram ziņojumu laikam dikti gudrs he he
Aivars tik tiešām ir gudrs un zinošs un ļoti daudzās tēmās sniedzis kompetentas atbildes, arī šajā tēmā pati pirmā atbilde: (1) Ir bijis daudz tēmu - varat pameklēt meklētājā.
Varu tikai pievienoties, ierakstiet lodziņā zem krēsla "uzkrājumi atvaļinājumiem" un būs ko lasīt un gūt atbildes.
Izlasīju: "tā nedrīkst būt ikgadēja prakse uzņemumā."
А мне вот интересно, кто такую глупость сказал?
Albīna
Neiesaku iesaistīties diskusijās ar pārgudrajiem.
Skat, ierindos Jūs arī stulbeņu skaitā.
Зато я окажусь в хорошей компании
Jolantina21 - piekrītu. Arī pašai nācies saskarties reizēm ar tādu, nedaudz augstprātīgu, attieksmi. Ja palīdzēt nevar, tad lai jau katrs izpaužas kā prot, vismaz šādā veidā. Paldies tiem, kas tiešām palīdz, tādu šeit ir daudz
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture