Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Iemaksa Latvijas Statoil automātos Uz tēmu sarakstu
Iemaksa Latvijas Statoil automātos
Lūdzu palīdziet man tikt skaidrībā. Vai iemaksas Latvijas Statoil automātos arī ir jāsumē pa mēnesi, un ja ši iemaksu summa pārsniedz 3000Ls ir jādeklarē skaidrās naudas darījumu deklarācijā? Liels paldies jau iepriekš.
Atbildes (8)
tas ir skaidras naudas darījums jādeklarē, pērkat degvielu pareizi sapratu
neko nesapratu no jautājuma
Loģistikas uzņēmums, kas izmanto SIA Latvijas Statoil debetkartes, un iemaksas tajās veic caur SIA Latvijas Statoil iemaksu automātiem vai par šiem darījumiem ir jāveic savstarpējo darījuma deklarēšana vai nē? Jo pēc būtības sanāk, ka iemaksa tiek veikta otra uzņēmuma norēķina kontā, un šis darījums ir fiksēts ar trešo uzņēmumu – bankas starpniecību.
izmanto SIA Latvijas Statoil debetkartes, un iemaksas tajās veic caur SIA Latvijas Statoil iemaksu automātiem
а в каком моменте в этих расчетах вы видите наличные?
Вы карты пополняете наличными через автоматы? А смысл?
о, и такое есть? я даже не поняла
Ja iemaksā Statoil automātā skaidrā naudā tad šī summa iekrīt uzreiz debetkartē, bet, ja ar pārskatījumu tad tas aizņem līdz pat diennaktij. Bet ir situācijas, ka vajag uzreiz, lai būtu iespējams ieliet benzīnu. Pa mēnesi dažreiz savācās lielas summas. Mani mulsina vai man kā uzņēmumam kurš izņem no sava bankas konta caur automātu naudu un iemaksā fiziski naudu Latvijas Statoil automātā, šī iemaksa Statoil automātā ir skaidras naudas darījums vai nē?
šī iemaksa Statoil automātā ir skaidras naudas darījums
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture