По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

Kases operācijas Uz tēmu sarakstu

Kases operācijas
Izmantoju datorprogammu(veco DOSA Apvārsni).Nesaprotu-cik dažādi reģistri īsti jādrukā? Vai pietiek ar:

1)Kases grāmata -ienh.unizd.orderi ar attaisnojuma dok.undienas slēguma lapa (ielikuma lapa). Kad ātršuvējs pilns-cauršuju.

2)Ieņēmumu un izdevumu pārskats( MKN 584 p.11)- nesaprotu - par kādu periodu tiek prasīts - vai pa mēnesi ? Kā jasagrupē- pa datumiem , pa nummuriem ?

Vai vajag vēlreiz drukāt slēguma (ielikuma)lapas un atsevišķi cauršūt?
Arigo
Arigo 19.08.2004 12:25
110 ziņojumi

Atbildes (2)

Es arī strādāju ar veco Apvārsni, 1. drukāju kase ieņ.ord; kases izd.ordun kases slēgumus par katru dienu.

2. drukāju arī otro kases slēguma lapu un šuju visu gadu kopā vienā mapē tikai kases slēgumus.

3. Drukāju kases -ieņ un izd. reģistrācijas žurnālus par katru mēnesi - sākumā izdrukāju kases.ieņ.orderus (iezīmēt un F9) un atsevišķi izd.ord (nezinu varbūt šo punktu nepareizi daru, tomēr man VID nevarēs piesieties, ka nav ieņ.izd.orderu reģ.žurnāla).
Rita
Rita 19.08.2004 13:33
959 ziņojumi
Paldies ! Man tagad jāsāk steidzīgi drukāt, ko esmu nokavējusi.
Arigo
Arigo 19.08.2004 14:36
110 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.