По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

Pavadzīmes noformēšana Uz tēmu sarakstu

Pavadzīmes noformēšana
Esmu IK, mēbeļu izgatavotājs. Man radies jautājums saistībā ar pavadzīmes noformēšanu. Ar klientu atrunāju rakstiski izgatavot 2 krēslus un 1 galdu un vienu palodzi + piegāde, montāža. Vai pavadzīmē varu norādīt pie precēm:

1. Mēbeles pēc specifikācijas vai līguma Nr. 12345 / gab. 1 / kopējo līguma summu.

Vai man obligāti jāuzskaita visas mēbeles?

1. krēsls / gab. 2 / summa

2. galds / gab. 1 / summa

3. palodze / gab. 1 / summa

4. piegāde ......

5. montāža ......
Ekmanis
Ekmanis 21.01.2011 15:15
6 ziņojumi

Atbildes (4)

Kā sarunājiet nevis atrunājiet8-)
Ilma
Ilma 21.01.2011 15:23
30495 ziņojumi
Varat rakstīt piem. virtuves mēbeļu k-ts, biroja mēbeles utt.

saskņā ar līgumu Nr...... Nav obligāti jāuzskaita, no kā komplekts sastāv. Tas jau ir redzams pēc tāmes.

Ja montāža un piegāde nav iekļauta mēbeļu cenā, tad jāraksta atsevišķi.
Kirsbauma
Kirsbauma 21.01.2011 15:48
1581 ziņojums
Tātad, principā ja esmu iepriekš piestādījis klientam tāmi un avansa rēķinu, kā arī esam noslēguši līgumu par veicamajiem darbiem, kuros ietilpst arī piegāde un montāža, tad pavadzīmē varu droši norādīt "Mēbeļu komplekts" vai pēc saviem ieskatiem: "Prece pēc Tāmes / Līguma Nr. 12345", skaits: 1gab. un kopējo līguma summu ?
Ekmanis
Ekmanis 21.01.2011 16:54
6 ziņojumi
Vienkārši man joprojām šaubas, jo klients nav izteicis nekādas pretenzijas pret pavadzīmi, bet tagad sāku domāt vai VID neradīsies kaut kādi jautājumi vai pretenzijas par to kā noformēta pavadzīme...
Ekmanis
Ekmanis 21.01.2011 16:57
6 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.