По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

Mērvienības Uz tēmu sarakstu

Mērvienības
Zdravstvujte! Podskazhite, pozhalujsta, ne budet li "strashnim prestuplenijem" to, chto v nakladnoj ja budu ispolzovatj edinicu izmerenija "Tūkst. gab.". I gde v internete mozhno najti chto-libo po etomu voprosu?

Spasibo!
Katjka
Katjka 16.08.2004 12:21
305 ziņojumi

Atbildes (3)

Es domāju, ka nē. Esmu redzējusi, ka nopietnas firmas, kuras pārdod visādus sīkumus-naglas, skrūves tā dara. Nekas jau nebūs pārkāpts, tikai vieglāk uztverams. Diez vai tik sīki kaut kur likumdošanā būs skaidrots. Galvenais, lai mērvienība ir uzrādīta.
Casy
Casy 16.08.2004 12:36
781 ziņojums
es arī tāpat domāju, neesmu nekur saskārusies ar kādiem normatīvajiem dokumentiem, kur būtu īpaši norādīts par mērvienībām, kā jums ir ērtāk uzrādīt tādā mērvienībā uzrādat.
Cleo
Cleo 16.08.2004 12:38
19235 ziņojumi
Совершенно согласна с Casy и Cleo. Если общепринятая единица того или иного товара "тыс.шт.", то смело можно пользоваться.
Martinas
Martinas 16.08.2004 17:18
38532 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.