Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Nodokļi un nodevas
Налог на микропредприятия. Uz tēmu sarakstu

Nnsventa 12.08.2010 02:54
67 ziņojumi
67 ziņojumi
Atbildes (419)
Ja māmiņa ir ne vien "māmiņa", bet atrodas bērna kopšanas atvaļinājumā, uzskatu, ka tieši viņa ir "prombūtnē", pat "attaisnotajā prombūtnē"
Andaz
ziņojumu: 15584 20.10.2010 13:29
Vakar FM jautāju - un VID un FM atbildi uzrakstīju.
Ja uzrakstīsiet, kurā likumā ir norādīti, kas ir prombūtnē esošie darbinieki - visam noticēšu
Es pajautāšu vēlreiz - kur ir nodefinēts, kas skaitās prombūtnē?
Man pašai neko nevajag paskaidrot, es ar loģisko domāšanu draudzējos. Es uzrakstīju VID un FM viedokli!
Citā tēmā varat izlasīt divu VIDu pilnīgi atšķirīgās atbildes uz vienu un to pašu jautājumu - vai drīkst strādāt vairākos MUN.
ziņojumu: 15584 20.10.2010 13:29
Vakar FM jautāju - un VID un FM atbildi uzrakstīju.
Ja uzrakstīsiet, kurā likumā ir norādīti, kas ir prombūtnē esošie darbinieki - visam noticēšu
Es pajautāšu vēlreiz - kur ir nodefinēts, kas skaitās prombūtnē?
Man pašai neko nevajag paskaidrot, es ar loģisko domāšanu draudzējos. Es uzrakstīju VID un FM viedokli!
Citā tēmā varat izlasīt divu VIDu pilnīgi atšķirīgās atbildes uz vienu un to pašu jautājumu - vai drīkst strādāt vairākos MUN.
Kāpēc бред полный?
Ja uzņēmums negrib maksāt normālus nodokļus, tad viņam nekas arī nepienākas. Tāda ir MUN loģika.
Aplokšņu algas legalizēja - legalizēja. Nodokļus no algām nemaksāt atļāva - atļāva. Kāpēc tam pēkšņi pieļaut citus labumus?
219.noteikumiir izdoti saistībā ar IIN likumu, bet MUN nav IIN maksātāji. Tātad viņiem šie noteikumi nav saistoši.
Nu nevarēs, piedodiet, pliku d.. eglē uzkāpt un nesadurties. Tas taču jāsaprot.
Ja uzņēmums negrib maksāt normālus nodokļus, tad viņam nekas arī nepienākas. Tāda ir MUN loģika.
Aplokšņu algas legalizēja - legalizēja. Nodokļus no algām nemaksāt atļāva - atļāva. Kāpēc tam pēkšņi pieļaut citus labumus?
219.noteikumiir izdoti saistībā ar IIN likumu, bet MUN nav IIN maksātāji. Tātad viņiem šie noteikumi nav saistoši.
Nu nevarēs, piedodiet, pliku d.. eglē uzkāpt un nesadurties. Tas taču jāsaprot.
Командировочные у нас никогда не прибавлялись к зарплате. И с какой стати их прибавлять сейчас? А если это водитель и ездит по европе? Потому бред полный. Про физиков вообще молчу.
Mani Andaz nomierināja.
Andaz
ziņojumu: 15588 20.10.2010 10:11
Izņemtie ir tie, ko izņem no konta personīgai lietošanai. Ja stāv kontā, lai stāv. Un nekādi papildus nodokļi netiek piemēroti.
Tad visu kas ir virs 500,- Ls mēnesī atstāšu kontā lai stāv un viss OK.;-)
Andaz
ziņojumu: 15588 20.10.2010 10:11
Izņemtie ir tie, ko izņem no konta personīgai lietošanai. Ja stāv kontā, lai stāv. Un nekādi papildus nodokļi netiek piemēroti.
Tad visu kas ir virs 500,- Ls mēnesī atstāšu kontā lai stāv un viss OK.;-)
Илмочка, ну и сколько они там будут стоять? Так и будут накапливаться? Когда-то все равно придется выбирать, если чистые доходы больше 500 латов. Другие варианты не рассматриваются

Albina - 219.noteikumiMUN nav saistoši, jo viņi IIN nemaksā. Tātad - viss, kas izmaksāts darba attiečibu ietvaros (naudā, natūrā...) ir darbiniekam ienākums.
Tāpēc jau te runā, ka darbiniekam būt MUN uzņēmumā ir pilnīgi un galīgi neizdevīgi!
Tāpēc jau te runā, ka darbiniekam būt MUN uzņēmumā ir pilnīgi un galīgi neizdevīgi!
Jā piekrītu, ienākumi nevar pārsniegt mēnesī principā 500 Ls, jo tāpat tad uzkrāsies. Tas ir variants tikai gadījumiem ja vienu mēnesi saņemu teiksim 300,- Ls, bet nākošajā 700,- Ls.
Darbiniekiem ir neizdevīgi, bet īpašniekam toties izdevīgi un kamēr darbinieku būs pārprodukcija, īpašnieks darīs kā gribēs un darbiniekam būs jāpielāgojas.
Jā bet algu jau noteikta un tā jāizmaksā ir realizācija vai nav. Tad darbinieks saņem savu naudiņu un apdrošina no tās sevi pats.
Служба гос.доходов в презентации налога на микропредприятие указывает, что "MU darbinieku skaitā neiekļauj prombūtnē esošus vai no darba atstādinātus darbiniekus, piemēram, bērnu kopšanas atvaļinājumā esošus darbiniekus" и что "MU darbinieka ienākumi nav dividendes, kuras aprēķina no MU peļņas".
"MU darbinieka ienākumi nav dividendes, kuras aprēķina no MU peļņas" ir SIA gadījumā, bet FP nav dividenžu, bet ir izņemtie līdzekļi, kas MUN gadījumā pielīdzinās DA.
в презентации налога на микропредприятие - A gde mozno s prezentaciej oznakomitsja? Spasibo

Nusja 29.10.2010 13:42
221 ziņojums
221 ziņojums
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt