По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

Gurķošanās Uz tēmu sarakstu

Gurķošanās
Cik ir vienā ēamkarotē esences- etiķa?:-(
Vinkijs
Vinkijs 20.07.2010 14:16
1654 ziņojumi

Atbildes (29)

nezinu cik, bet lieku 1 ēd.karoti esences uz 3 litrīgu burku ar gurķiem
Larao
Larao 20.07.2010 14:18
6767 ziņojumi
http://www.ievasmaja.lv/blog/t:users/tags:marin%C4%81des/o:236274/
Larao
Larao 20.07.2010 14:19
6767 ziņojumi
http://cook.rutxt.ru/node/223
Giza
Giza 20.07.2010 14:21
6531 ziņojums
es parasti 3 l burkā lieku 1 ēdamk. sāls, 1. ēdamk. cukura, dilles, upeņu lapas, ķiploku, piparu graudus un pārleju ar aukstu ūdeni ar esenci(garšoju stiprumu) un aidā karsēt, kamēr gurķi maina krāsu, paliek iedzelteni. Viss-ātri un garšīgi!
Kristinevoite
Kristinevoite 20.07.2010 14:21
67 ziņojumi
Nav esences!:-<
Vinkijs
Vinkijs 20.07.2010 14:24
1654 ziņojumi
tad kāpēc jautā par - Cik ir vienā ēamkarotē esences- etiķa
Larao
Larao 20.07.2010 14:39
6767 ziņojumi
cik % etikis ir?

parasti, kad šķaira esenci tad lieto proporciju 1 : 10
Larao
Larao 20.07.2010 14:41
6767 ziņojumi
9 %
Vinkijs
Vinkijs 20.07.2010 14:45
1654 ziņojumi
Receptēs pārsvarā ir ar esenci, man nav esences.Tikaietiķis, tāpēc i jautāju:-|
Vinkijs
Vinkijs 20.07.2010 14:46
1654 ziņojumi
nu ja ņem galda etiķi 9%, tad uz 3 l burku vajag 4 ēdamk.
Kristinevoite
Kristinevoite 20.07.2010 14:51
67 ziņojumi
эссенция 70%
Irena22
Irena22 20.07.2010 14:53
42998 ziņojumi
It kā pamaz 4. karošu:'(
Vinkijs
Vinkijs 20.07.2010 14:54
1654 ziņojumi
es parasti pagaršoju, lai būtu tā it kā par stipru nekā lietotu uzreiz, jo jāparedz ka gurķi paņes savu

un lietojot 9% etiķi marinādi sajaucu katlā un tad ūdenis + etiķis leju pāri gurķiem.
Larao
Larao 20.07.2010 14:56
6767 ziņojumi
Paldies visiem par atsaucību:-D
Vinkijs
Vinkijs 20.07.2010 14:58
1654 ziņojumi
starp citu Vinkijs tagad ir labs laiks gurķošanai, jo augušā mēneša laikā (man vismaz salīdzinot ar dilstošu mēnesi) gurķīši sanāk ļoti kraukšīgi
Larao
Larao 20.07.2010 15:03
6767 ziņojumi
http://www.receptes.lv/receptes/klasiski-marineti-gurki/
Ambera
Ambera 20.07.2010 15:06
21759 ziņojumi
Rīt marinēsim!!!
Vinkijs
Vinkijs 20.07.2010 15:09
1654 ziņojumi
pārleju ar aukstu ūdeni ar esenci(garšoju stiprumu)

---

Kristinevoite-es atvainojos, ūdens no krāna, varīts vai no akas????
Pilona
Pilona 20.07.2010 15:23
1279 ziņojumi
labāk ir avota ūdens vai labs akas ūdens un nekādā gadījumā krāna ūdens.
Larao
Larao 20.07.2010 15:27
6767 ziņojumi
Pilonai, es ņemu ūdeni no akas
Kristinevoite
Kristinevoite 20.07.2010 16:19
67 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.