По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Uzņēmējdarbība, komerclikums, darījumi. Sabiedriskās un bezpeļņas organizācijas, budžeta iestādes

Palīdziet lūdzu Uz tēmu sarakstu

Palīdziet lūdzu
Man ir sekojošs jautājums... tātad es iegādājos preces no firma A, kura PPR kā maksātāju uzrāda mani, taču par preci norēķinājās firma B un vēlāk ar firmu B norēķinos es.... kas man ir nepieciešams....vai fakturrēķins no A uz B un no B uz manu firmu, vai vienkārši trīspusējs līgums kur minēti šie norēķinu nosacījumi???? Paldies par atbildēm
Motors
Motors 02.08.2004 16:36
4 ziņojumi

Atbildes (3)

Parasti taisa līgumu starp jums un firmu B. Firma A izrakstot PPR var kā maksātākju uzrādīt B, bet kā saņēmēju - jūs.

Respektīvi, jums ar B sanak kredītattiecības. Viņi jums aizdod naudu, PVNu jus norakstat pie preču saņemšanas, B maksa A uz līguma pamata, jūs maksāsiet B arī uz līguma pamata. Uz A tas viss neattiecās.
Pirjo
Pirjo 02.08.2004 16:42
376 ziņojumi
Paldies Pirjo!!! Vēl viens jautājumiņš.... vai uz maks. uzd. maksājot B ir jāuzrāda PVN???
Motors
Motors 02.08.2004 16:47
4 ziņojumi
Nē. Viniem principā nekads sakars ar PVN nav.
Pirjo
Pirjo 02.08.2004 17:17
376 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.