Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
ошибка прошлых лет
Здравствуйте! Поскажите, пожалуйста, как быть. В 2006 году была допущена ошибка. На нас висит долг, которого нет. Старый бух провёл несуществующие счета. Я хочу в балансе за 2009 год от этих виртуальных счетов избавиться. Какие мне нужны оправдательные документы и какие проводки сделать?
Atbildes (12)
Jūs parādā vai Jums parādā?
несколько счетов от двух фирм старый бух провёл дважды. Один раз мы оплатили четыре счёта, а в итоге остались должны за четыре счёта
Un kā rīkoties, ja ir arī otrādāka situācija?
делайте сверку,правьте декларацию 2006,входящие остатки и пояснение к исправлениям в годовом за 2009.
и НДС не забудьте вернуть
и штрапы натикают...на НДС и ПНП...
Kas tur tik sen meklēsies. Norakstiet 2009.gadā D 53XX K 81XX un viss;-)
Nu tā jau gan nevar - PVNs ta kur paliks
Ja lietas būtība tāda, ka tā pavadzīme vispār nav bijusi, tad tas ir nepareizi protams.Betkaut ko taču tas grāmatvedis,kas sagrāmatojis domājis. No zila gaisa taču neviens tomēr neko negrāmato.Ko tā otra firma saka? Sazinājāties?
Veicat norēķinu salīdzināšanu ar šo firmu. Akts būs apliecinājums Jūsu saistībām kā esošām, tā neesošām. Un uz tā pamata varat veikt grāmatojumus, ja tādi nepieciešami.
спасибо, извините, что не отвечала, дитё заболело

От одной фирмы могу получить акт сверки. от второй нет. Это было ИК и его уже нет. Я наверное всё же сделаю как Илма предлагает.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture