По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

Darījumi ES Uz tēmu sarakstu

Darījumi ES
Lūgums palīdzēt rast optimālāko risinajumu darījumu formēšanā.

Uzņēmums ir sācis eksportēt - pakalpojumus un preces. Darījumi notiek sekojoši - sadarbības partneri no ES veic pasūtījumu - preču ražošanai un lielāko daļu izejmateriālu sūta uz LV. Šeit LV tiek saražota prece no šiem materiāliem un sūtīta atpakaļ pasūtītājam. Ja pareizi saprotu, tad tam vajadzētu notikt šādi:

1. No ES sūta materiālus ar pievienotu rēķinu, kurā tiek norādīta materiālu vērtība.

2.LVuzņēmums no šiem materiāliem+saviem saražo un sūta atpakaļ preci, rēķinā iekļaujot šo materiālu vērtību + savu cenu. Rezultātā materiālu vērtība izlīdzinās.

Vēl nianse ar CMR - zinu, ka šis dokuments ir nepieciešams, bet kur to dabūt un kā noformēt?

Līdz šim nav bijusi pieredze ar eksporta darījumiem, tāpēc lūdzu palīdziet ar padomu - kā pareizāk un vienkāršāk to formēt.
406470
406470 24.02.2010 22:46
45 ziņojumi

Atbildes (1)

Vai tiešām nevienam nav pieredze līdzīgu darījumu formēšanā?:-(
406470
406470 25.02.2010 20:49
45 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.